Вилу Јованке Броз спремају за Ану Брнабић

1
Ана Брнабић, премијерка

Ана Брнабић (Фото: Printscreen Pink Tv)

Велелепна вила у којој је до своје смрти живела Јованка Броз планира се за боравак будућег премијера, рекла је за Нова.рс Тамара Стојчевић, заменица генералног секретаријата Владе.

У кабинету Ане Брнабић ову информацију нису потврдили. Kако су навели, никаква одлука о томе који ће објекат користити наредни председник Владе Србије није донета, као што није познато ни име мандатара за састав нове владе.




“Влада Републике Србије води рачуна о државној имовини и према њој се одговорно понаша. Kућа у улици кнеза Александра Kарађорђевића 75 део је система државних репрезентативних објеката. Разлог за њено реновирање је руинирано стање у којем се ова кућа налазила. После година небриге средином 2019. године почела је санација овог објекат како би се спречило даље пропадање. На исти начин држава брине о свим објектима ове врсте. Ана Брнабић је председница Владе Србије која је од 3. августа у техничком мандату”, рекли су за Нова.рс у кабинету премијерке.

Kако су писали медији блиски власти, највеће шансе за избор на место премијера, има управо актуелна председница Владе Ана Брнабић.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Вила у којој је живела Јованка Броз била је руинирана све до њене смрти. Титова удовица живела је у нехуманим условима, кров је прокишњавао, а није било ни грејања па је зими соби седела у бунди.



За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Вилу Јованке Броз спремају за Ану Брнабић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *