ШАРОВИЋ ОТКРИВА: Ево зашто никад више сарадња са Војиславом Шешељем! (ВИДЕО)

1
Шешељ и Шаровић (Фото: Хелм Каст/Јутјуб)

Бивши функционер и посланик Српске радикалне стране Немања Шаровић каже да никада више неће сарађивати са Војиславом Шешељем. У интервјуу за Правду и Хелм Каст он говори о разлозима напуштања СРС, оснивању новог политичког покрета са генералом Божидаром Делићем и критукује власт Александра Вучића.

Шаровић каже како је Војислав Шешељ све који су критиковали Вучића маргинализовао у СРС и укинио им јавне наступе на страначким конференцијама за медије и смањио време наступа у Скупштини Србије. Шаровић није одговорио у ком тренутку је за пет година колико је Шешељ у Србији схватио да је он у сарадњи са Александром Вучићем.

Иако је коментарисао како Александар Шешељ у предходном интервјуу на Хелм Касту није смео да каже да је Вучић криминалац нешто касније ни сам Шаровић није хтео да изговори исту квалификацију за Вучића.
Он није открио име новог покрета који оснива са генералом Делићем јер не жели да им се исто деси као и Саши Јанковићу када су чланови СНС основали удружење под истим именом под којим је Јанковић желео. Шаровић у интервјуу критикује прозападну опозицију. Говорећи о десници у Србији он се позитивно изјаснио о Милану Стаматовићу лидеру Здраве Србије и председнику општине Чајетина.

Шаровић је најавио да ће Вучића рушити на улици уколико призна тзв. Косово или учини макар нешто што би личило на прознање.

Шта је све рекао о стању у СРС погледајте у емисији:Правда

1 Коментар

  1. СВВКО КО JE БИО СА“УСТАШОМ ШЕШЕЛЬУГОМ“JE БУДАЛА.
    Генеоал Делич jе усрао своjу кариjеру и своjе подчиньене.
    БИО СИ ГЕНЕРАЛ……ГОСПОДИНЕ…!!!

Постави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.