Породица из Лесковца отишла на летовање код вековног непријатеља у Албанију – Већ првог дана им пресело мајчино млеко

0
(Фото: Фото: Пиксабеј)

Породица из Лесковца на летовању у Албанији доживела је крање узнемиријућу и непријатну ситуацију када им је цео аутомобил изгребан увредљивим порукама на албаском језику.

Летовање Лесковчана у Саранди на југу Албаније, претворило се у разговоре и преговоре са полицијом због оштећеног аутомобила који их је сачекао на паркингу првог дана летовања.

Поруке увредљивог карактера: “Бежите одавде ку**е српске” и “смрт свим Србима” затекли су када су пришли свом паркираном аутомобилу.
Брат власника аутомобила и испричао је да су након инцидента позвали српску амбасаду, где им је речено да ће они контактирати одређене надлежне службе.

– Албанска полиција је извршила увиђај, мој брат је дао изјаву и треба да добијемо позив од судије, али то се није још десило – рекао је брат власника аутомобила.

Обештећење, али ни позив од судије, још нису добили, а огреботине на аутомобилу су толико дубоке да се комплетно возило мора фарбати.

– Остатак одмора нисмо имали никаквих проблема, чак је и њихова полиција рекла: “Ово је срамота за Албанце” – каже он.(Блиц)

Постави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.