„Нико никоме неће опростити онакво пуњење болница“

3
Др Предраг Кон (Фото: Јутјуб)

Епидемиолог Предраг Kон је рекао за РТС да су подаци, када је реч о коронавирусу, добри и да указују на побољшање ситуације, али упозорава да је вирус и даље са нама и да би требало схватити да ће остати још дуго.

Предраг Kон је, гостујући у Дневнику РТС-а, навео да је тешко да ћемо уопште стићи до нуле, када је реч о броју новозаражених, и до прекида првог таласа. Сматра да ће бити повећања бројева после одређеног попуштања мера, али наглашава да ни у ком случају није дозвољен рад ноћних клубова, већ је само продужено радно време трговинским радњама и кафићима и ресторанима који имају баште.

Истиче да су забрањена окупљања више од 30 људи, а самим тим индиректно и прославе и да то морају да схвате и органи који спроводе инспекцију и контролу.
Kон је упозорио да у кафићима и ресторанима мора да се поштује мера дистанце, и да је јасно да сваки сто мора да има своје дезинфекционо средство. Kако наводи, ако се то не поштује, опет хрлимо ка поновном ширењу вируса, а то једва успевамо да спустимо после месец дана.

– Треба да схватимо да ово није шала и не сме бити опуштања. Нико никоме неће опростити онакво пуњење болница какво се десило – рекао је Kон и апеловао на органе контроле да раде свој посао сада више него икад.

Додаје да и ако неко хоће да облежи венчање, може то да уради са бројем до 30 људи, али наводи да мора да се одложи весеље јер је ситуација таква.

Kон је напоменуо да су јуче на Kризном штабу одбијени сви захтеви и да се спинује да је реч о наглом попуштању мера. Понавља да ноћни клубови ни у ком случају не би смели да раде.РТС

3 Коментара

 1. Не брине њега што од канцера у мукама умире 1000 пута више људи, а пре смртног исхода им „струка“ као што је он усиса сав новац из куће.
  Он и даље плаши и дави људе причама о „корони“ ( изуму његових платиша ) не би ли их приволео ( људе ) вакцинисању како би његове газде повећале % смртности од канцера и других болешћуга које настају урушавањем имунитета коктелима, вакцина, тровањем из ваздуха, кроз храну, воду, зрачењем 5г, ГМО …
  Доктори из пакла као Др Менгеле, Др Павелић … и остала сатанистичка багра чијим разумом управља нељудска свест која у омрази сатире све људско, породично у сврху ометања развоја људског духа и свести и његовог уподобљавања са васељенским божанским еманацијама.
  Аки ускоро долази миленијумски преврат када ће сподобе, дегенерици и љубитељи бесмисленог насиља над људима и осталим живим створовима бити дезинтегрисани до јаја.
  Можемо разумети зашто нељудска свест сатире људску, али нема оправдања да се „људи“ ради новца и смешних привилегија одричу људског духа и делају против људи који су их родили и у скромности одхранили.
  У слободној Србији предлажем господина Николу Алексића да буде тужилац у случају вакцина банде.

 2. Како ли ти мислиш да преживиш кад ти је новартис платио казну од 5’2 милијарде евра јер је судски доказано да се бави митом и корупцијом и да има помоћ државе у подмићивању некаквих лекара, фармацеута, удружења педијатара,удружења лекара, председнике лекарских комора и председнике управних и надзорних одбора тих лекарских удружења или комора мада то није Србска реч. Пре две године доктор Дунђер је изнео податак да је кон од новартиса примио мито и рекао је ко год сматра да је дао лажне податке нека га јавно тужи где ће судски доказати примање и давање мита кона и новартиса.

Постави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.