“Нико никоме неће опростити онакво пуњење болница”

2

Др Предраг Кон (Фото: Јутјуб)

Епидемиолог Предраг Kон је рекао за РТС да су подаци, када је реч о коронавирусу, добри и да указују на побољшање ситуације, али упозорава да је вирус и даље са нама и да би требало схватити да ће остати још дуго.

Предраг Kон је, гостујући у Дневнику РТС-а, навео да је тешко да ћемо уопште стићи до нуле, када је реч о броју новозаражених, и до прекида првог таласа. Сматра да ће бити повећања бројева после одређеног попуштања мера, али наглашава да ни у ком случају није дозвољен рад ноћних клубова, већ је само продужено радно време трговинским радњама и кафићима и ресторанима који имају баште.

Истиче да су забрањена окупљања више од 30 људи, а самим тим индиректно и прославе и да то морају да схвате и органи који спроводе инспекцију и контролу.




Kон је упозорио да у кафићима и ресторанима мора да се поштује мера дистанце, и да је јасно да сваки сто мора да има своје дезинфекционо средство. Kако наводи, ако се то не поштује, опет хрлимо ка поновном ширењу вируса, а то једва успевамо да спустимо после месец дана.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

– Треба да схватимо да ово није шала и не сме бити опуштања. Нико никоме неће опростити онакво пуњење болница какво се десило – рекао је Kон и апеловао на органе контроле да раде свој посао сада више него икад.

Додаје да и ако неко хоће да облежи венчање, може то да уради са бројем до 30 људи, али наводи да мора да се одложи весеље јер је ситуација таква.

Прочитајте још:  4.000 туристичких радника остаје без посла

Kон је напоменуо да су јуче на Kризном штабу одбијени сви захтеви и да се спинује да је реч о наглом попуштању мера. Понавља да ноћни клубови ни у ком случају не би смели да раде.



РТС

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

2 утиска на ““Нико никоме неће опростити онакво пуњење болница”

  1. Не брине њега што од канцера у мукама умире 1000 пута више људи, а пре смртног исхода им “струка” као што је он усиса сав новац из куће.
    Он и даље плаши и дави људе причама о “корони” ( изуму његових платиша ) не би ли их приволео ( људе ) вакцинисању како би његове газде повећале % смртности од канцера и других болешћуга које настају урушавањем имунитета коктелима, вакцина, тровањем из ваздуха, кроз храну, воду, зрачењем 5г, ГМО …
    Доктори из пакла као Др Менгеле, Др Павелић … и остала сатанистичка багра чијим разумом управља нељудска свест која у омрази сатире све људско, породично у сврху ометања развоја људског духа и свести и његовог уподобљавања са васељенским божанским еманацијама.
    Аки ускоро долази миленијумски преврат када ће сподобе, дегенерици и љубитељи бесмисленог насиља над људима и осталим живим створовима бити дезинтегрисани до јаја.
    Можемо разумети зашто нељудска свест сатире људску, али нема оправдања да се “људи” ради новца и смешних привилегија одричу људског духа и делају против људи који су их родили и у скромности одхранили.
    У слободној Србији предлажем господина Николу Алексића да буде тужилац у случају вакцина банде.

  2. Како ли ти мислиш да преживиш кад ти је новартис платио казну од 5’2 милијарде евра јер је судски доказано да се бави митом и корупцијом и да има помоћ државе у подмићивању некаквих лекара, фармацеута, удружења педијатара,удружења лекара, председнике лекарских комора и председнике управних и надзорних одбора тих лекарских удружења или комора мада то није Србска реч. Пре две године доктор Дунђер је изнео податак да је кон од новартиса примио мито и рекао је ко год сматра да је дао лажне податке нека га јавно тужи где ће судски доказати примање и давање мита кона и новартиса.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *