ВУЧИЋ О МОГУЋЕМ СУСРЕТУ СА ТРАМПОМ: Мораћу да одбијем састанак са председником САД

3

Вучић (Фото: predsednik.rs)

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић гостује у јутарњем програму “Ново јутро” где говори о предстојећем путу у Вашингтону, о економском успеху Србије и будућој Влади.

Помињало се да ће преговорима у Вашингтону присуствовати и Доналд Трамп.

– Мислим да знам шта може да буде садржај изненађења, пре ће бити да ћу то да одбијем, мислим да ћу морати да одбијем сусрет с Трампом. Људи причају о 4. септембру, а суштина је у 3. сепмтембру. Шта ће се десити у ноћи између та два дана, видећемо. Верујем да ћемо се о економским питањима лако договорити – рекао је Вучић.



Новости

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

3 утиска на “ВУЧИЋ О МОГУЋЕМ СУСРЕТУ СА ТРАМПОМ: Мораћу да одбијем састанак са председником САД

  1. Ти као велеиздајник имаш јасно наређење твоје дубоке државе која је створила ционистички план уништавања СРБА И СРБИЈЕ И ТО ИСПУЊАВАШ И ВИШЕ НЕГО ШТО ТО НАЦИСТИЧКЕ УБИЦЕ СРБА И СРБСКЕ ДЕЦЕ ИЗ ТРУЛЕ АМЕРИКЕ ТО ТРАЖЕ ОД ТЕБЕ. ЗАТО ТИ НЕСМЕШ ПРЕД ТРАМПА ЈЕР СИ ЈАВНО ПОДРЖО ОНУ УБИЦУ И ПЉАЧКАША КЛИНТОНОВУ ЗА КОЈУ ЈЕ БИВШИ ДИРЕКТОР ФБИ ИЗЈАБИО ДА СУ ОНА И МУЖ МАФИЈАШИ И ИМАЈУ ПРЕКО 72 УБИСТВА НАРУЧЕНИХ ИЗА СЕБЕ. КАД СЕ ТО ЗНА ОНДА НИЈЕ НИЈЕ ТЕШКО ОБЈАСНИТИ ТВОЈЕ ОДБИЈАЊЕ СУСРЕТА СА ТРАМПОМ А ПРЕДСЕДНИЦИ ДРЖАВА И ВЛАДА ГОДИНАМА ЧЕКАЈУ НА ТАКВЕ СУСРЕТЕ ЗБОГ САМЕ ВАЖНОСТИ И ЈОШ УВЕК УТИЦАЈА АМЕРИКЕ ОНЕ КОЈА НИЈЕ ТРУЛА КАО ДУБОКА ДРЖАВА. АЛИ СВЕ ЈЕТО НА ДИРЕКТНУ ШТЕТУ СРБА И СРБИЈЕ ПА ЋЕМО МОРАТИ ДА БИРАМО НАПЕГ ПРЕДСЕДНИКА А НЕ ДА НАМ ГА БИРА БЛЕР СА СВОЈИМ ПЛАНОМ И СЦЕНАРИОМ.

  2. Какво дебилно говно у људском облику!
    Клинтонове је финансирао у изборној кампањи где се директно мешао у иборној трци а само зато што је паметан, и сада хоће да одбије Трампа а опет само зато што је препаметан !?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *