НАЈВЕЋА ТАЈНА О СИЛОВАЊУ КОЈУ САМ ЧУВАЛА СВЕ ОВЕ ГОДИНЕ: Данијела Штајнфелд уживо открила истину

1

Данијела Штајнфелд (Фото: јутјуб)

Глумица Данијела Штајнфелд изазвала је пометњу у домаћој јавности када је открила да ју је на почетку каријере силовао филмски моћник из Србије.

Она је решила о свему да проговори у свом “лајв” преносу на Инстаграму.

“Надам се да сте добро, јављам се из Њујорка. Поздрав Новом Саду, мом омиљеном граду”, рекла је Данијела на самом почетку, док су је пратиоци поздрављали.

“Хоћу да вам кажем да ми је пуно срце и драго ми је што ми дајете подршку на социјалним мрежама, хвала вам. Хвала и људима који праве неукусне и лажне коментаре који ме дехуманизују, они су потребни свима нама у овој борби, јер су сведоци у каквој култури живимо када се жртва с*ксуалног насиља овако третира. Ја сам све што сам хтела да кажем рекла у свом филму, “Зацели ме”… Хоћу да вам кажем да сам супер, да се чувам, да сам гласна и осећам подршку. Истина ће изаћи на видело, а детаље ћете видети у мом дугометражном филму, пуно радимо на томе да га донесемо у Србију.




ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

“Тај филм није о мени већ последица ћутања о с*ксуалном злостављању. Једва чекам да видите целу моју истину и све што хоћу да поделим са вама што је искрено и интимно и највећа тајна коју сам чувала све ове године. Све ће се ускоро сазнати”, додала је Данијела која је још једном нагласила колико је снажна.



Курир

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “НАЈВЕЋА ТАЈНА О СИЛОВАЊУ КОЈУ САМ ЧУВАЛА СВЕ ОВЕ ГОДИНЕ: Данијела Штајнфелд уживо открила истину

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *