ОТKРИВЕН МИЛОВ ТАЈНИ ПЛАН: Пораз на изборима неће признати – Ево кога је ангажовао и шта ће урадити

2
Мило Ђукановић (Фото: Танјуг)

Према информацијама до којих се дошло из врха Демократске партије социјалиста, црногорски режим је сконцентрисао јаке полицијске снаге у Подгорици и формирао је штаб којим руководи директор Управе полиције Веселин Вељовић.
С тим у вези, формирана је тзв. ударна група коју чине најокорелији криминалци, поједини и претходно амнестирани од стране државе, који ће бити стационирани на две локације.

Један део је у централи ДПС-а у Подгорици, а део у ватрогасном дому у том граду, а чији ће једини задатак бити интервенисање према голоруком народу.
Разлог за ангажовање криминалаца лежи у чињеници да тамошња власт има проблем са лојалношћу униформисаног састава, односно редовне полиције, у чијем саставу се налазе и Срби, док им је са друге стране Специјална анти-терористичка јединица апсолутно на располагању.

Према тим плановима, уколико се критична маса окупи у Подгорици, режим планира да сузавцима и воденим топовима разбије народ на мање групе, након чега на сцену ступа резервни састав и криминалци обучени у полицијске униформе, са задатком да крвнички пребијају окупљене.

Иначе, Вељовић је својим сарадницима у штабу пренео да какви год резултати избора да буду, пораз се неће признавати, што је апсолутни став тамошње власти.Вебтрибуне

2 Коментара

Постави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.