НИЈЕ ВАЖНО КО ЋЕ ПОБЕДИТИ НА ИЗБОРИМА, него шта ће бити после избора

1

Још је рано за доношење коначног закључка јер: НИЈЕ ВАЖНО КО ЋЕ ПОБЕДИТИ НА ИЗБОРИМА, него шта ће бити после избора. Какав ће бити однос према православним Србима! Титоистима је циљ да једног свог играча замену другим својим играчем, тако да после избора никоме из претходне власти не фали длака са главе. Постоји неколико показатеља да ли је промена власти била суштинска или су се само глумци променили а представа остаје иста:

Показатељ 1. Обнављање спомен обележја уништених од стране титоиста и постављање спомен обележја на места титоистичких злочина.

Показатељ 2. Образовање комисије за истрагу иницијатора, метода и средстава којима су титоисти вршили материјалну, културну, биолошку и националну деградацију/дезинтеграцију/асимилацију православних Срба.

Показатељ 3. Пописивање имовине СПЦ национализоване од стране титоиста и стављање јавности на увид. (Имовине коју су православни Срби столећима одвајајући себи од уста, прилагали СПЦ, а титоисти то већ једном покрали и опет донели закон да покраду остатак!?)

Показатељ 4. Нова власт да покрене државну стратегију за неутралисање вишедеценијске власти титоиста на исти начин како је титоистичка власт имала државну стратегију за дискриминацију, негацију и затирање српског идентитета.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!




Показатељ 5. Стављање на увид јавности под којим условима се финансирају грандиозни инфраструктурни пројекти вредни милијарде Евра и ако су у питању кредити, колико дуго ће се отплаћивати ти кредити? И од чега? Од наплате путарине или од имовине СПЦ, продајом …чега?

Показатељ 6. Комисијска инспекција да испита да ли је у државним пројектима било надувавања цена, прања пара, провизија, продаје/издаје националних интереса и сл.

Прочитајте још:  Мирослав Пушоња: Бирократија

Показатељ 7. На државном нивоу се доноси закон и формира комисија за пружање материјалне и моралне сатисфакције жртвама етничког и верског прогона.

Показатељ 8. Неутралисање штете од прогона и дискриминације православних Срба кроз барем трогодишње фаворизовање православних Срба у државне институције и јавне службе.

Показатељ 9. Неутралисање и отклањање штете од вишедеценијске државне хајке на православне Србе путем свих медија.
Показатељ 10. Ускраћивање јавне функције и службе онима који заговарају мржњу и презир према православним Србима.

Показатељ 11. Школски програм за Србе да охрабрује свест о припадности језику култури, писму, историји, вери, песми, игри, војничкој слави, државности… идентитету.

Показатељ 12. Отклањање последица поделе међу Србима коју су титоисти стварали политички створеном азбуком и новим словима.




Показатељ 13. Претресање Устава и законских аката ради уклањања дискриминаторних одредби према православним Србима као државотворном народу.

Показатељ 14. Образовање комисије за утврђивање и пописивање махинација и средстава којима су се служили и уз чију помоћ и подршку су титоисти дошли на власт и држали православне Србе (већина) као таоце своје политичке воље (несрпска мањина).

Показатељ 15. Моментално укидање титоистичког закона о одузимању имовине СПЦ и стављање СПЦ у привилегован положај у односу на друге конфесије.

Ако барем неколико ових показатеља буду позитивни, то значи да су литије и позиви свештенства за изборе уродили плодом и то би могла бити прва победа Срба над титоистима још од ’44. Ако показатељи остану негативни, то значи да су титоисти још једном „на фињака“ насамарили православне Србе…и да је све претходних месеци у ствари била једна лепа представа за малог Перицу.

Прочитајте још:  Саветник румунског премијера није људско биће или вештачка интелигенција као еутанизија западне цивилизације

Драган Дедић



За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “НИЈЕ ВАЖНО КО ЋЕ ПОБЕДИТИ НА ИЗБОРИМА, него шта ће бити после избора

  1. Šta bi bilo kada bi od glasova za Mila Đukanovića odbili glasove Albanaca, muslimana, Bošnjaka, Hrvata, titosatanista i glasove njegove familije? Pa dobili bi koliko je glasova kupljeno!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *