Ево шта је Данијела Штајнфелд рекла тужиоцу: ОН ЈЕ МОЋАМ ЧОВЕК, ПЛАШИМ СЕ ЗА ЖИВОТ

Данијела Штајнфелд (Фото: јутјуб)

СЛУЧАЈ силовања глумице Данијеле Штајнфелд (35) прошле недеље се нашао пред тужиоцем, када је глумица саслушана у Вишем јавном тужилаштву у Београду.

Наиме, глумица је у изјави пред тужиоцем испричала детаље силовања и наводно саму себе демантовала након покушаја да медијима припише како нису добро разумели причу.

„У исказу пред тужиоцем она је одбила да каже име филмског моћника који ју је силовао и признала да се боји тог човека. Како је рекла, она се плаши за живот и у великом је страху да не науди њеној породици. Током сведочења глумица није одала ниједан детаљ који би указивао на потенцијалног починиоца. Они који су је саслушавали оценили су опис конктетног догађаја као доста специфичам, што се може објаснити чињеницом да је у великом страхз“, рекао је извор тужилаштва, и додао да је Данијела све време истицала како се и даље плаши силоватеља и да због своје, али и безбедности своје породице не жели да му каже име.„Како је рекла Штајнфелдова, тај човек је много моћан, нон стоп се појављује у јавности, поа се боји за породицу и себе. Она је пред тужиоцем описала шта јој се догодило, али није прецизирала где се и када тачно десило, додајући прилично уопштене описе.(Телеграф)

1 Коментар

Постави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.