Папа је масон који јавно учествује у масонским ритуалима

0

У свом интервјуу за сајт «The Wanderer Press» Рејмонд Бурк (на фотографији), коментаришући недавни догађај „катихезације“ паганске богиње Пачамаме у Ватикану, подсетио је римокатолике да „наша мајка није Земља нити неки пагански идол попут Пачамаме, већ Дјева Марија“.

Подсећамо да је 14. децембра Конгрегација за питања римокатоличког образовања спонзорисала божићни концерт у дворани Павла VI. Папа Фрања је том приликом одржао унапред написани кратак говор.

Папа је масон који јавно учествује у масонским ритуалима

Међу присутнима било је око 5.000 људи, док је два милиона гледалаца то пратило преко ТВ екрана.

Током догађаја, једна жена из Латинске Америке обавила је такозвану „катихезу инске (народа Инка – нап. „Борба за веру“) богиње плодности и земље Пачамаме“. Она је замолила присутне да скрсте руке на грудима, како би осетили моћну енергију, појаснивши да ми не осећамо само „своје срце“, већ и „срце мајке – земље“.

Папа је масон који јавно учествује у масонским ритуалима

Док су сви ћутали, објаснила је да је „дух“ тај који нам „омогућава да чујемо поруку Мајке Земље“. Додала је да је „за домородачке људе на овом свету све што постоји Мајка – Земља или Hicha Guaia.“ Име Гуаja користи се као синоним за Пачамаму. Жена је изјавила да она „даје храну, свету воду и лековите биљке“, због чега захтева жртвоприношење „плаценте и прве власи сваког човека“.
Кардинали и бискупи који су присуствовали „катихезацији“, доследно су следили упуства ове даме.

По мишљењу кардинала Бурка, позив поглавара римокатолика да се „промени еколошка ситуација“, „део је плана за стварање светске владе“ (владе Антихриста – нап. „Борба за веру“).

Бурк је уверен да ови апели нису ништа друго до „идеје масона“ који желе да „створе секуларно друштво“, одбацујући постулат да Господ управља светом.
Подсећамо да је у новембру 2019. године сто римокатоличких прелата и свештеника и светосних научника оптужило је папу Франциска за – паганство. Објаснили су и због чега: због исказивања поштовања симболима јужноамеричке паганске богиње. И не било где – у Ватикану. Они су у својој петицији затражили од поглавара римокатолика да се „јавно покаје за своје грехове“ .Приређивач: „Борба за веру“

Постави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.