Владика шумадијски Јован офарбао косу у љубичасто

4

Иако служи Богу и народу, не запоставља себе и свој физички изглед!

Владика шумадијски Јован (70) одбија да прихвати да га године стижу!

Упркос томе што се посветио духовном животу, Лепи Јова, како га интерно зову међу свештенством, и те како прати трендове. Како би показао колико је модеран, Јова је искористио не тако свечану прилику да изрекламира своју нову боју косе.




Наиме, он се појавио видно „обојен“ на литургији и полугодишњем парастосу који је одржан поводом смрти владике Милутина у ваљевском саборном храму, а који је служио Патријарх Иринеј.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

И док су једни слушали приче из живота преминулог владике, они други су, видно шокирани, гледали у главу Лепог Јове која је била љубичаста, док је браду очигледно заборавио да „прекречи“.

Убудуће, владика шумадијски требало би да размисли о последицама бојења косе, јер фарба не испадне увек онако како смо замислили.

 

Тим поводом, позвали смо и једног од најпознатијих београдских фризера, Пеђу Божића, који је задужен за фризуре многих познатих дама са естраде, али и господе, а он је одлучио да посаветује Лепог Јову.

– Мислим да је овде у питању колор шампон који су још наше баке користиле. Када се седа влас њиме офарба, он даје ефекат љубичасте боје и углавном га само жене користе – рекао је Пеђа.




– Претпостављам да епископ није желео да овако изгледа, али боја није само резултат производа који на косу наносимо, већ зависи и од урођеног пигмента. На пример, исти овај прелив на нечијој коси биће плав, код неког другог можда повуче на бело, а ето, код владике је испао љубичаст – каже Божић и саветује:

Прочитајте још:  Ухапшен мађионичар Ђорђевић: Несуђени купац Мегатренда задржан у полицији

– Требало би да поносно носи своје године и седе власи, а уколико му смета његова природна боја, мој савет је да се убудуће одлучи за неке природније нијансе, како би изгледао боље, млађе и како не би било очигледно да користи хемију – каже фризер.

СМС владика!

Лепи Јован познат је и по скандалу који је направио пре неколико година у Хиландару. Наиме, док је Патријарх Иринеј служио литургију, Лепи Јова је све време стајао поред њега и куцкао поруке усред службе. Такође, да се не одваја од телефона сведочи и она прича када се пре неколико година на друштвеним мрежама појавио снимак на којем музика под шатором пева песму посвећену Јови, а он све то снима телефоном.



Извор: “Ало”

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

4 утиска на “Владика шумадијски Јован офарбао косу у љубичасто

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *