Благо нашем Kризном штабу што је имун на корону – најавили строжије мере, па се изгрлили и изљубили

1

Ако је иког остало у Србији да још верује Kризном штабу у борби против корона вируса, онда им је поверење потпуно уљуљано сликама са јучерашње седнице на којој је донета одлука о новим мерама заштите од короне.

Од данас важи нова забрана. Сви локали се затварају у 23 сата, а не у један после поноћи као што је важило за баште. Да ли мислимо да корона спава до 23, па се тек онда спреми да изађе – не, не мислимо, и ова мера нам се претерано не свиђа.

Али, донекле звучи разумно јер је нека златна средина како би се колико-толико сачувало угоститељство које је малтене на изидсају. Стигао је и подсетник од Kризног штаба да се маске носе, Kон препоручује чак и када смо напољу, и оно најважније – да се држи дистанца најмање од метар и по.




Они који су све око пандемије схватили озбиљно, још од марта држе дистанцу чак и са најближим пријатељима, али шта ћемо са свим неверницима који немају на кога да се угледају до на Kризни штаб? А тамо имају шта да виде – еминентне лекаре који се грле, љубе и присно поздрављају, заборављајући на златно правило дистанце од 2 метра (које се временом претворило на 1,5 метар).

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Слике са седнице Kризног штаба уз поруку како је стање “алармантно” показују нам докторку Дарију Kисћ Тепавчевић како срдачно прилази и грли колегу Мијомира Пелемиша, љуби га у образ, а поред њих стоји доктор Горан Стевановић и још један члан штаба. Потпуно разумљиво да желите да поздравите драге колеге и пријатеље, али лекари, како то сад? Одоше сва упозорења кроз прозор! Јел ок или није ок да се дружимо, састајемо, ћакуламо као да короне више нема?

Прочитајте још:  Грађанима Велике Британије „могло би се забранити одлазак на посао“ без доказа о вакцинацији против




Ни остали чланови кризног штаба се нису нешто специјално држали прописане дистанце већ су се збили један поред другог на седници која је одржана у дану када опет имамо забележено више од 120 новооболелих од корона.

Од када је почео овај пакао са корона вирусом слушамо једно те исто – перите руке и држите дистанцу. Овај део око прања руку, ма колико банално звучао на жалост и даље мора многима да се нагласи, а упозорење за дистанцирање испоставило се још компликованијим јер не могу да га се придржавају ни они који нас на њега упорно подсећају.

Молба за Kризни штаб – будите срдачни и присни кад све ово прође, или бар кад вас цео народ не гледа.



Извор: Ноизз.рс

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Благо нашем Kризном штабу што је имун на корону – најавили строжије мере, па се изгрлили и изљубили

  1. Грле се и љубе стигле дебеле паре од зликовачке СЗО заједно са наредбама шта да раде убудуће како би натерали народ на вакцинисање и чиповање.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *