И ДАЉЕ УМИРУ ИТАЛИЈАНСКИ ВОЈНИЦИ ИЗ МИСИЈЕ СА КОСОВА: Одлазак Марка Дијана, борца за истину

1

У ИТАЛИЈИ је у болници на родној Сардинији преминуо заставник Марко Дијана (50), војник који је био симбол борбе за истину о последицама које оставља осиромашени уранијум, некадашњи припадник НАТО снага који је боравио у мисији на Косову.

Дијана се дуго залагао за војнике које је држава заборавила, а који су били на служби ван земље, и поготову за оне оболеле у последњих 20 година у око 8.000 разних мисија и оних 400 преминулих са више ратних терена, понајвише у Сомалији и на Косову.
Тако се годинама борио на два фронта, против тумора лимфног система дијагностикованог по повратку са Косова и против државе којој је служио а од које се осећао потпуно напуштеним.

Специјализован у области ракетне технике, веома цењен официр и по признањима, добио је пензију прве категорије и призната му је одштета, али ускраћена надокнада за скупе лекове и лечење. Да би се лечио био је принуђен да прода своју кућу на Сардинији 2013. године.novosti.rs

1 Коментар

  1. Е то баш хоће и са „вакцинама“ убаце честице отрова који када дође у додир са неким другим отровом из ваздуха, воде, хране … изазове ракчину и тада све паре па и имање оде на скупо мрцварење „лечење“ без успеха по пацијента али успешно за „лекаре“ и њихове газде из фармомафије и банкстера.
    Канцер је у огромном порасту, али о томе се у банкстерским медијима не пише и не говори него се пажња скреће ка грипу, вирусима … како би се људи приволели масовној вакцинацији а онда после неколико година рак.

Постави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.