Прва реакција Ивице Дачића о новој државној функцији

1

Дачић и Вучић (Фото: Јутјуб)

За сваког државотворног политичара највећа је част бити на челу највишег представничког тела и носиоца уставотворне и законодавне власти у Републици Србији, изјавио је председник СПС Ивица Дачић вечерас, пошто је председник Александар Вучић саопштио да ће актуелни министар спољних послова убудуће бити на челу новог парламента.

Дачић се захвалио Вучићу на том предлогу уз поруку да само „уједињена Србија може да одговори изазовима који ће нас чекати у наредном периоду“.




„Заједно са председником Републике Србије и Владом Републике Србије, Народна скупштина ће дати кључан допринос развоју и будућности Србије, уз пуно јединство које обезбеђује стабилност и просперитет земље“, поручио је Дачић.

Председник Србије Александар Вучић најавио је раније да ће уз СНС, у новој Влади Србије бити и Дачићев СПС, али у „измењеном формату“, и СПАС Александра Шапића. Он је додао да ће Дачић бити председник Скупштине Србије, те да ће посланичке групе већ сутра поднети предлог за његов избор.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!



За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Прва реакција Ивице Дачића о новој државној функцији

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *