Мали: Добио сам понуду која се не одбија – остајем министар

3
Александар Вучић и Синиша Мали

Досадашњи министар финансија Синиша Мали каже да ће у новој влади остати министар финансија.

„Добио сам понуду која се не одбија, да наставим да водим ресор финансија. То је за мене велика част и велика одговорност”, рекао је Мали на ТВ Прва.

Нагласио је да ће увек желети да буде у тиму Александра Вучића и да ће се у новој влади сви заједно борити да остваре циљеве о којима је говорио председник Вучић.
Навео је да је Вучић говорио о циљевима нове владе за које каже да су амбициозни.

„Амбициозни циљеви, али јасно и прецизно дефинисани, за које ћемо се борити сваки дан”, навео је Мали, пренео је Танјуг.

Шести циљ, јака економија, каже Мали, сублимира све остале циљеве.

„Ако имате јаку економију можете да се борите против ковида, градите болнице, да се борите за интересе српског народа на КиМ, да се бавите људским правима…”, рекао је Мали.
Мали је навео да нас чекају тешке године и тешки изазови.

Изразио је задовољство што ће СПАС Александра Шапића бити део нове владе.

За најаву Вучића да ће нови избори бити најкасније до 3. априла 2022. године, Мали је рекао да је то подстрек министрима да буду што бољи у свом раду.

Нагласио је да смо до пре неколико година били последњи у Европи по стопи раста, а да смо сада по проценама ММФ-а први.

„Председник је дефинисао амбициозне планове, да и следеће године будемо први”, каже Мали.3 Коментара

  1. „да и следеће године будемо први, каже Мали“
    У чему?
    По пљачки државне касе, по задуживању, по организованом криминалу у власти, по самохвалисавости, по изношењу новца из државе на нека острва, по увозу миграната … први одзади по минималним пензијама, минималним платама које не поштује ни државна а ни јавна управа које терају раднике из фирми и без отпремнине, по крађи беба и деце, по броју домаћинстава са исеченом струјом, по броју „инвеститора“ без радног стажа и без порекла имовине коју „инвестирају“, по неправди и „спорости“ у правосуђу, по смртности од канцера и осталих болести …………. и тако до бескраја

  2. Nesuđeni doktore nauka Mali, dobro je što te šef udomio, a što se tiče Vlade, sve je isto samo Dačića nema u njoj. U ostalom sve te poslove u Vladi i onako vodi neumorno neumorni ΛV. Nećete valjda da tužite šefa zbog toga?

Постави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.