Бивши министар Зоран Ђорђевић нови директор Поште Србије

1

Зоран Ђорђевић (Фото: Принтскрипт)

Зоран Ђорђевић, донедавни министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, биће нови директор Поште Србије уместо Мире Петровић, сазнаје Директно.рс. Ђорђевић је један од тројице бивших министара, уз Љајића и Шарчевића, који није добио поверење Вучића у новој Влади, али, не брините, добио је утешну награду у писмима, телеграмима и телефону.

Није тајна да је Пошта Србије златна кока, како за СНС, тако и за све његове директоре, иако је до јуче она била у рукама ПУПС-а, односно Мире Петровић, иза које су остале бројне афере и незадовољство радника. Све то је и кулминирало честим штрајковима, као и потпуним обуставама рада.




Ђорђевић, за кога се у биографији наводи да је по образовању мастер економских наука – “област: међународно банкарство и финансије, заједнички програм на енглеском језику Универзитета Пантеион, у Атини”, бивши је возач Јоргованке Табаковић, добио је функцију и наредних годину и по, до следећих ванредних избора, како нам је најавио председник државе, а потом ћемо видети која ће му функција следећа бити као награда или ће можда отићи у дебелу опозицију.

Ђорђевић се, наравно, као и сви у Вучићевој Влади није прославио, напротив, памти се његов скандал у Звечанској, када се васпитачица понела насилнички према штићенику дома, а остаће записан и гаф око “гениталија”.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Прочитај још: 

Прочитајте још:  Проф. Зоран Чворовић: СПЦ мора да се одреди према француско-немачком предлогу



Директно

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Бивши министар Зоран Ђорђевић нови директор Поште Србије

  1. ТАКО ЈЕ КАДА НЕМА БОЉЕГ?

    До скорашњи министар Ђорђевић постављен је за директора Поште Србије. С обзиром да је био квалификовани возач гувернерке Јоргобанке, он, уместо директора за коју функцију нема квалификације, може несметано да разноси пошиљке као самозваног финансисте. Ако је могао директор да буде на силу школовани пензионер М. Кркобабић, који сада развија српско село, што не би могао да буде и Зоран.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *