ДОК ЈЕ ТРАЈАО РАТ И КЛАНИЦА ТУЂМАН И МИЛОШЕВИЋ ДЕЛИЛИ МИЛИЈАРДЕ: Шокантна сазнања о 150 милијарди несталих из СФРЈ (ВИДЕО)

1

Хрватски новинар Домагој Маргетић тврди да су политичке елите из бивше СФРЈ украле 150 милијарди долара, да се велика пљачка дешавала током ратова 90-их, а да су се Туђман и Милошевић договарали о подели новца.

Маргетић тврди да је токомратних дејстава Милошевић део новца чудао у Дубровачкој банци уз сагласост Туђмана и хрватског државног врха.

Док су се народи међусобно борили политичари су делили милијарде тврди Маргетић који је о овој тему написао књигу Крваве балканске милијарде.
Он је објаснио да је део новца завршио у Аустрији, али да се велике количине несталог новца сада налазе у јужној Африци где се перу кроз заједничке хрватско-српске компаније. Он тврди да су тајкуни у Хрватској и Србији који су се нагло обогатили иако до тада нико за њих није чуо нити су имали бизнисе заправо људи који су имали додира са украденим новцем грађана СФРЈ.

Погледајте његове скандалозне тврде:

https://www.pravda.rs/2020/11/9/dok-je-trajao-rat-i-klanica-tudjman-i-milosevic-delili-milijarde-sokantna-saznanja-o-150-milijardi-nestalih-iz-sfrj-video/#brid_cp_Brid_04950320Правда

1 Коментар

  1. Истина, 1991. На радио бг. гостовала дама која је била директор института за испитивање јавног мњења, новунар је питао шта на основу испитивања се зна што грађани не знају? Она рече, ми знамо оно што грађани не знају а ни ви новинари, да грађански рат који је почео нису изазвале националне нетрпељивости, јер сва испитивања показују да их пре почетка сукоба није било, па њихова кумулација самим тим не може бити узрок рату, него је стварни узрок транзиција кспитала из друштвеног у приватни, ви мислите да ће транзиција к. почети када буде готов рат, НЕ рат ће бити готов када транзиција буде готова, а нове газде рећиће народу, хтели сте капитализм станите у ред за посао. Удбаши и бивши „елитни“ комунисти и њихови рођаци ( у целиј ЈУ ) су народу гурнули оружије у руке ( сетимо се ЈУЛа ) док су они за то време помажњавали све могуће. Када су отимачину довршили, кренула је акција „мир нема алтернативу, све за мир“. Наравно када су све преписали на себе преко својих рођа „тајкуна“ ситни криминалаца без почертног капитала, школе, животног и радног искуства.
    Да је ова жена 91. била у праву а јесте, доказ је тај да су сви политчари и „тајкуни“ из почетка 90. данас богатији него онда и да ником за време рата није пофалила длака са главе а камоли новац из лоповског новчаника. Исти образац за целу бившу ЈУ. 45. све присвојили приватно као друштвено, па иста насилна багра 91-95 отети подржављени иметак преписала на себе замагливши народу срамну работу крвавим грађанским ратом. Било би добро да тај кратки интервју те даме директора института новинари ископају из архива РБа и пусте на Јутјуб, жена је била „видовита“ али једноставно користећи се простом логиком и струком којм је вешто баратала.

Постави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.