Несторовић: Проценат оболевања од сезонског грипа опао за 96 одсто

1

Доктор Бранимир Несторовић (Фото: Јутјуб)

ПУЛМОЛОГ Бранимир Несторовић изјавио је данас да је важно то што је опао проценат смртности од корона вируса, у односу на почетак епидемије.

-Не очекујем катастрофу, тешко да може да буде горе него на почетку-рекао је он за тв Прва.

Он је рекао и да је изненађујуће да има врло мало случајева грипа ове године, односно да је проценат оболевања од сезонског грипа опао за 96 одсто.




-Некада се грип преточи у корона вирус, а и људи се мање крећу- рекао је Несторовић.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Несторовић је поновио да деца скоро па не могу да се разболе од корона вируса, посебно она испод 12 година.


Прочитајте још: 


-Млади могу да се разболе, то се зна, али је ризик од компликација болести мањи, могу да имају запалење плућа, али не неке тромбозе- навео је он.

Говорећи о колективном имунитету, он је рекао да он сигурно постоји, чак и унакрсно са другим корона вирусима.

-Мало се прича о Шведској, они јесу имали неке грешке, то је признао главни епидемиолог. Нису чували домове за старе. Ипак, они сада скоро и немају епидемију, постогли су колективни имунитет- рекао је др Несторовић.


[table id=1 /]




Танјуг

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Несторовић: Проценат оболевања од сезонског грипа опао за 96 одсто

  1. “…да је важно то што је опао проценат смртности од корона вируса, у односу на почетак епидемије.”
    Исто је то напумпано медијско срање сада и онда али нема везе.
    Покушава да се вади због свог учешћа у “кризном штабу” када је војска са дугим цевима и маскама “улепшавала” улице, а грађани били затарабљени дању, ноћу… као оно рукавице, маске, прање косе одеће, казне, шерпе … као онда вирус био смртоноснији! Наравно да није него се изокола правда “Као када сам ја тамо седеобило је горе, смртоносније”
    Свако правдање је скривено извињење, али можемо му опростити што покушава искористити медије да изокола саопшти истину. “Корона убила грип са 96%.” А за оних 4% нема доказа јер је забрањена обдукција.
    Сигурно се уплашио огромне лове коју је “кризни штаб” добио од криминалаца из СЗОа и ММФа, па је био довољно паметан да напусти то место јер је знао да криминалци не дају “струци” тек тако тежак новац и да ће противуслуга бити нешто ужасно по народ који га је у скромности направио, родио, одхранио и школовао, а којег би сада због новца требало жедног правде превести преко воде истине и то све на убитачну сопствену штету, што се може сматрати у народу као највећи могући степен издаје.
    Доктор покајник, боље и један него ни један, боље икада него никада, јебеш “Окли” наочаре боље буди добар са својим народом него са белосветским криминалцима и зликовцима као остала багра у “кризном штабу”

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *