Ексклузивно: Агенда нано-технологије напредује кроз операцију ”Kорона вирус”

0

Програм нано-технологије који укључује постављање сићушних сензора, уређаја и машина који се у људском телу мере у опсегу нанометара – добија кроз тренутну пандемију нови залет.

Један чланак, у коме се ради о хидрогелним био-сензорима и питању, да ли имплантабилну нано-технологију треба користити у КОВИД вакцинама, обрађује се могућност, да предстојеће КОВИД вакцине садрже, од фирме ДАРПА финансирану нано-технологију под именом Хидрогел, један био-сензор, којим би се надзирало ваше тело, слале и примале информације на 5Г паметној мрежи (5G-Smart-Grid).

Међутим, о овој теми се има још пуно писати.
Реализатори новог светског поретка планирају ову подвалу не само деценијама, већ је и дуго на дневном реду нано-технологије. Сада, појавом КОВИД-а, ове две агенде се прожимају, са страшним последицама по човечанство. Овај чланак ближе разматра нано-технолошку агенду и тренутно стање нано-технологије у постојећим производима као што су вакцине. Ова агенда је много више напредовала него што многи људи мисле (знају).

У једном документу је скициран план за конструкцију програма за нано-роботе

Истраживачки рад из 2008. године под називом ”Нано-роботски архитектонски програм за медицинску одбрану” (овде:) анализира у детаље, како би се нано-роботи могли користити у разне сврхе као што су „медицинска одбрана“ и „борба против зараза“.

Нанороботи који откривају веће концентрације алфа-НАГА сигнала у крвотоку.
Утврђено је да пружа детаље о „интегрисаној платформи и програмској архитектури за употребу нано-робота у борби против зараза, што би требало да омогући прогнозу био-опасних инфекција у реалном времену ”ин виво“. (ин виво -процеси који се одвијају у живим организмима, не у лабораторији нпр.) Идеја се састоји у томе да нано-технологију сместимо у наше тело које у реалном времену комуницира са паметном мрежом (коју покреће 5Г) како би властима пружиле интимне информације о нама. Вејн из Алхемијске Техничке Револуције (Wayne von Alchemical Tech Revolution) даје одличан коментар на ово. Ево неколико цитата из чланка:

„Типична је чињеница, да у областима које су подложне великим катастрофама или конфликтним ситуацијама недостаје воде за пиће, било која врста горива, електрична енергија и недостају торњеви за мрежне комуникације, укључујући кабловску и бежичну телефонију”.
„У једној таквој ситуацији расположива инфраструктура је далеко од идеалне да би могла омогућити велику медицинску лабораторију са прецизним и брзим анализама”. Са те тачке гледишта, нано-роботи, са интегрисаним нано-био-сензорима, могу у реалном времену помоћи у преносу информација, при чему би се користила интернационална телефонија са бежичним преносом података путем сателитске комуникације. „У суштини, нано-роботи би требало да буду ефикасни и моћни медицински уређаји који би омогућили драгоцен био-медицински надзор и за војнике и за цивиле”.

Обратите пажњу како признају, да постоји двострука корист (за војно и цивилно становништво) која обично повезује један оружани систем са другом користи. У овом случају прикривају праву сврху (интегрисани надзор) кроз површну сврху (употреба у медицини).

„Од тренутка контаминације, неке заразне болести могу да покажу прве симптоме након неколико сати, недеља или дужег времена, као што су године или чак деценије. То значи, на пример, да један вирус, док државна власт не примети заразност контаминиране особе која има видљиве симптоме, има довољно времена да се са заражене особе пренесе на пријатеље и на околину радног места.

„У међувремену, ови савременици настављају даље са вирусом и изазвали су једну катастрофалну ланчану реакцију. Употреба нано-робота са уграђеним нано-уређајима за борбу против заразних болести у реалном времену, као лабораторија у једном чипу, може бити корисно у спречавању озбиљне контаминације са високом стопом заразе”.

Горњи цитат претпоставља (као хипотезу) опасност од заразе и, посебно вируса, као разлог због којег ћете се драговољно подвргнути агенди нано-технологије и добровољно себе присајединити нано-технологији.

Апелује се на концепте теорија о заразама и клицама, које подржавају садашњи пословни модел медицинске индустрије петрохемијским таблетама и вакцинама али ипак су ове идеје, од почетка КОВИД- скандала, низ храбрих, независних истраживача и лекара довели у питање.

„Надоградили смо симулативни систем и архитектуру нано-робота који обухвата крвоток, који има за циљ примећивање био-хемијске промене против патолошких сигнала (тј. одмах се региструје кад се активира имуни систем).

„Актуелни напредак у бежичним технологијама, нано-електронским уређајима и њихова употреба у примени нано-робота за контролу заразних болести, илуструју за шта ће будуће технологије бити способне у односу на надзор здравља у реалном времену (актуелном моменту). Овај приступ ”ин виво” (уживо) праћењу хемијских концентрација важиће и за све остало”.
Као што Вејн (Wayne) каже, овде се ради о праћењу контаката на највишем нивоу. Заборавите апликацију на телефону; Планиран је надзор ”ин виво” (које ће се одвијати у живом организму). Постоје многи важни цитати из документа, али ево још једног последњег:

„Фреквенције у опсегу од 1 до 20 MHz могу се успешно користити за био-медицинске примене без штетних последица“. Да ли то значи да би могло доћи до штетних последица ако су фреквенције веће од 20 MHz, нпр. од 30-100 GHz у подручју 5г мреже?

Студија из 2017. показује да је нано-технологија већ широко распрострањена у вакцинама

Инвазија нано-технологије је већ овде. Не ради се о питању „да ли ће користити нано-технологију у вакцинама“, јер су то већ урадили. Ова италијанска студија из 2017. године носи наслов „Нове студије о контроли квалитета вакцина!“.

Микро и нано-контаминација описује запањујући спектар нано-загађивача у вакцинама, укључујући честице олова, кадмијума, ЦЕР-а, гвожђа, титана, никла, цирконијума, хафнијума, стронцијума, волфрама, злата, сребра, платине, антимона, бизмута и алуминијума.

Студија (која је анализирала 44 врсте 15 традиционалних вакцина!) је утврдила да су ови загађивачи „не разградљиви и нису био-компатибилни“, да је њихово додавање „недекларисано“ и да је њихово присуство „необјашњиво“.

Она даје великим фармацеутским фирмама и њиховим контролорима предност сумње, када дође до закључка да је „наша хипотеза је, да је ова контаминација ненамерна, јер је вероватно последица контаминираних компонената или процеса у индустријским процесима (нпр. филтрација) који се користе у производњи вакцина које произвођачи нису истражили или открили. Ако је наша хипотеза тачна, помна инспекција радних места и потпуно познавање целокупног процеса производње вакцина би вероватно омогућило уклањање ризика “.

Познавајући позадину агенде за микро чипове и нано-технологију у вези људи, тврдио бих да постоји још један начин сагледавања ствари.
Студија показује како ове нано-честице могу негативно утицати на тело и имати штетне последице:

„…. Испитивања су показала да су неке честице уграђене у биолошки супстрат, вероватно протеини, ендо-токсини и остаци бактерија. Чим једна честица дође у контакт са протеинским течностима, дешава се нано-био-интеракција и формира се „протеинска корона“. „Нано-био-интеракција ствара веће једињење које није био-разградиво и може проузроковати нежељена дејства, јер је тело не препознаје као своје.

Слика 5а-5ф (нема повезаног текста) приказује примере ових нано-био-интеракција. Можете видети агрегате (стабилне композитне јединице) који садрже честице олова у Менингитек-у (Meningitec), нерђајућег челика (гвожђе, хром и никал), бакра, цинка и олова у Церварикс-у “( Cervarix)

„После ињекције, ове микро-честице, нано-честице и агрегати могу остати око места убризгавања и формирати отоке и грануломе. Али оне се такође могу транспортовати кроз крвоток, тако да се више ни приближно не може одредити где се оне тачно налазе. Као и сва друга страна тела, посебно она мала, изазивају хроничну запаљенску реакцију, јер се већина ових честица не може разградити”.

„И још преко тога, протеин-корона-ефекат може да… захваљујући нано-био-интеракцији… створи органске / неорганске композитне честице које могу на нежељени начин стимулисати имуни систем… Немогуће је не додати то да, честице те величине, које се често примећују у вакцинама, могу продрети у ћелијска језгра и ступити у интеракцију са ДНК … ”.

„У неким случајевима, као нпр у случају гвожђа и неких легура гвожђа могу стварати корозију и ти производи корозије могу токсично деловати на ткиво … „.Овде се треба поставити питање: Да ли су ови такозвани случајни и опасни нано-контаминанти само честице које на разне начине штете људском здрављу или су такође и нано-сензори који могу да примају податке и шаљу их у паметну мрежу?
Нано-технологија је на врху у револуционарним истраживањима вакцина

Агенда нано-технологије уско је повезана са вакцинама. Садашња студија 2019. „Вакцине на бази нано-честица против респираторних вируса“

(Nanopartikelbasierte Impfstoffe gegen Atemwegsviren)

показује, на пример, предности нано вакцина: „Конвенционалне вакцине засноване на живим, ослабљеним патогенима носе ризик од развоја инфекције, док инактивиране вакцине са неактивним патогенима често доводе до слабог имунолошког одговора.

Да би се превазишли ови проблеми, направљене су под-вакцине (објашњење: трећа генерација вакцина које као антиген не садрже микроорганизме, већ више пута прочишћене, јасно дефинисане површинске протеине, и тако бивају боље подношене). „Међутим, слабости ове вакцине су ограничена заштита имуног система, а у већини случајева изазвана заштита је само делимична. Једна нова генерација вакцина, заснованих на нано-честицама показала је велики развојни потенцијал за превазилажење већине ограничења конвенционалних и под-вакцина”.

„То је због недавног напретка у хемијском и биолошком инжењерингу који омогућава прављење нано-честица са прецизном контролом величине, облика, функционалности и својстава површине, што резултира побољшаном презентацијом антигена (буде их више него обично) и снажном реакцијом имуног система. Ова, у јулу 2020. извршена студија о развоју КОВИД-19 вакцине и потенцијалном нано-материјалном путу

(potenziellen Nanomaterialpfad)

објашњава зашто постоји много нано-технолошких платформи које би требало да буду укључене у будуће вакцине:

„Приступи засновани на нано-технологији нуде решења за проблеме апликације, при чему се садржај вакцине транспортује у одговарајуће ћелијске групе (органе) и под-ћелијске локације…

„МРНА-Вакцина од фирме ”Модерна” (Moderna) заснована је на платформи липидних нано честица, али постоје многе друге нано-технологије за апликацију вакцина са нуклеинском киселином… Нано-технолошке платформе попут катионских нано-емулзија, липозома, дендримера или полисахаридних честица користе се за побољшање стабилности и апликацију вакцина на бази мРНК.

Долазећа вакцина из фирме Модерна, КОВИД, коју спонзорише еугеничар и фронтмен новог светског поретка Бил Гејтс, је нова врста технологије: мРНА вакцина која користи нано-технологију. То се односи и на друге КОВИД вакцине које се тренутно развијају.
КОВИД- пландемија се користи као изговор за још бржи напредак у развоју нано вакцина, што на крају убрзава централни пројекат новог светског поретка: план за људски микро чип. Програм нано-технологије је преко КОВИД-а у пуном јеку:

„Нано-материјали играју важну улогу у свим аспектима развоја, снабдевања и примене вакцина. Нано-честице омогућавају мултивалентну презентацију и стабилизацију антигена током апликације, могу послужити као помоћна средства за јачање имунолошког одговора и могу деловати као носачи циљане (тамо где треба) испоруке антигена. „Заправо, мРНК вакцина која се добија из липозомалних нано-честица један је од кандидата који су тренутно у клиничким испитивањима против САРС-КОВ-2. Још увек је чињеница да тренутно ни једна мРНК – или ДНК вакцина није одобрена за било коју болест, али давање нуклеинских киселина захтева неки облик модификације или нано-уређај како би се спречило распадање у телу, а липо-зомални уређаји су у ствари већ одобрени за испоруку РНК, иако још увек не за вакцине “.

Закључак о убрзању нано-технолошке агенде

То је то! Игра почиње! Све те ствари, о којима алтернативни истраживачи већ годинама пишу, говоре и на које су упозоравали, сада излазе на видело. Операција Корона вирус је капија за увођење новог светског поретка. КОВИД је био, од тирана понуђени изговор, за сваку врсту драконских ограничења под овим сунцем.

Сада, са надолазећом вакцином против КОВИД-а, знамо да ће она садржати неку врсту нано-технологије. Јер као што сам горе објаснио, поред ствари попут хидрогела, развијају се и разне нано-технолошке платформе. Разне студије и саме фармацеутске компаније наводе да ће постојати КОВИД вакцине засноване на нано-технологији.

Са плановима, да се ова вакцина учини далеко распрострањеном, људима понестаје времена да се пробуде из нано-технолошке агенде – пре него што буде прекасно.


Помозите Васељенску

Донирајте 5 €Донирајте 10 €Донирајте 20 €Донирајте 30 €Донирајте 40 €Донирајте 100 €Донирајте колико желите
Помозите рад Васељенске донацијом. Хвала!

Превод са немачког и приређивање за „Борбу за веру“:

Данијела Брунер

Извор:https://connectiv.events/

Додатни линкови и пар слика са објашњењем

http://www.nanorobotdesign.com

https://www.researchgate.net/

https://citeseerx.ist.psu.edu/

https://www.youtube.com/

https://www.youtube.com/Постави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.