Спрема се стравичан експеримент над народом, а произвођач вакцине одбија сваку одговорност

1
(Фото: Pixabay)

Право на славу је ваше право, то се не може на овај начин забранити, све и да је вирус опаснији него што јесте. То је једно силовање права – рекао је Војин Биљић, адвокат и потпредседник покрета Доста је било гостујући у емисији „Реч“ продукције Хелмкаст.

Он је рекао да ова ситуација подсећа на Гестапо и на ношење жутих трака. – Сви тоталитарни системи прво укидају право на приватност. С тим што је онај прописивао обавезу ношења жутих трака, а сада имате обавезу ношења
маски. И тада сте имали оправдање типа „Ово је све за вашу безбедност“.

И данас имате потпуно исте реченице – приметио је Биљић. Како је рекао, у овом тренутку је пресудна свест људи.
– Треба да бранимо слободу, слободу да овде седимо и причамо, са или без маски, слобода да се крећем где ја хоћу… Није то слобода коју сам ја остварио у животу, то су се неки наши преци борили за нашу слободу, неки су крв проливали за нашу слободу и било би заиста страшно да се наше генерације одрекну те слободе само зато што нас медији пумпају с тим да треба да се одрекнемо слободе и само зато што имамо пар плаћених лекара који нам то намећу – навео је Биљић.
Говорећи о новим и непровереним вакцинама, рекао је да имамо ситуацију да нас присиљавају на вакцинацију, а да не знамо ни састав тих вакцина. – Прво, присилна вакцинација није у складу са Уставом Србије, а друго, поставља се питање безбедност те вакцине. Да ли ће са над вашим народом вршити медицински експеримент, који је стравичан и недопустив. Ако вама произвођач вакцине напише да не сноси никакву одговорност, хоћу да знам ко ће сносити одговорност ако се јаве било какве контраиндикације – нагласио је Биљић.

Он је казао да има смисла вакцинација против вариоле вере где је смртност 30 посто, али „не и вакцинација експериманталном вакцином у ситуацији када је смртност од болести 0,14 посто“. – Не можете да добијете састав вакцине. Знате шта, ако вам је заштита ауторских права битнија од експеримента над својим људима, онда сам за
то да се не узима та вакцина – категоричан је Биљић.

А како је одговорио на питања да ли би требало забранити на међународном нивоу да приватне компаније праве вакцине, већ да то раде државни институти, и да ли би требало по питању вакцина укинути ауторско право на патент, те да „рецепт“ за вакцину буде доступан свима, погледајте у емисији.

Такође је говорио о томе да ли неко може противно својој вољи може бити стављен на респиратор, и да ли човек може бити задржан против своје воље у болници био здрав или болестан.

Помозите Васељенску

Донирајте 5 €Донирајте 10 €Донирајте 20 €Донирајте 30 €Донирајте 40 €Донирајте 100 €Донирајте колико желите
Помозите рад Васељенске донацијом. Хвала!1 Коментар

  1. БУДИМО ОДГОВОРНИ
    делајмо против „корона“ насиља над народом, присилне вакцинације као овај правник, против проклетих корумпираних и уцењених насилника, који су нелегално у власти.
    На сваком „витамину“, „леку“ пише посаветујте се са лекаром и фармацеутом за последице не одговарамо … па наравно да је тако и са „вакцинама“, Дижите се правници, лекари и сви остали као овај човек да сачувамо каква таква до сада стечена права и животе својих породица. Да се подсетимо да канцер „ждере нацију“ 800% више него пре 20 година, па тек болести срца које страда због тешко загађеног ваздуха + маске које имају за циљ такође да повећају побољевање. Да ли се власт труди да ваздух најзагађенији на свету прочисти? НЕ, да ли даје допринос у борби против канцера који нас све више убија? НЕ, него запели за исиловану „корону“ по диктату белосветских криминалаца да појачају побољевање од канцера и срца. Принудну бесплатну вакцинацију платићемо својим имањима, слободама и земљом наслеђеном од предака, не подигнутим пензијама.

Постави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.