О сигурности вакцине против короне одлучују Вучићеви “стручњаци”

3

Александар Вучић (Фото: Predsednik.rs)

Навео је да су “Фајзер” и “Бионтек” јуче послали документацију и да ће се њихова документација ужурбано, али врло стручно и прецизно проучити.

“Надамо се да ће до краја године доћи прве, не неке велике, количине вакцине, а да ће неких 300–350.000 доћи до марта следеће године”, рекао је Ђерлек.

Говорећи о мишљењу одређених чланова Кризног штаба да су мере закаснеле, Мирсад Ђерлек је навео да Кризни штаб функционише тако да свако има право да каже своје мишљење, али да се одлуке доносе на основу гласова свих чланова Кризног штаба.



Ђерлек је истакао да ће се, према проценама, пик постићи између 15. и 25. децембра и да ће се ситуација полако стабилизовати, посебно у Београду.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

“У Београду је пре само седам до десет дана било више од 50 одсто новооболелих у целој Србији. Ми у последњих неколико дана имамо број прегледа који је смањен за преко 20 посто, број новооболелих јесте на високој разини, али опет ту негде око 2.000. Очекујем да ће за седам до десет дана почети да пада број новооболелих”, казао је Ђерлек.

Навео је да не очекује да ће се то догодити и у осталим деловима Србије, пошто се сада, како је рекао, из Београда епидемија прелива на остале делове Србије.

Ђерлек је замолио грађане да се придржавају епидемијских мера, како би се приближили победи против ковида 19.

[table id=1 /]



РТС

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

3 утиска на “О сигурности вакцине против короне одлучују Вучићеви “стручњаци”

  1. 300–350.000 комада, доста таман за политичаре на власт, њихове породице, судије, војне, полицијске, безбедоносне врховнике … за сендвићаре

  2. @ DA DAJU-primer:LIZACI,PUSACI,DUVACI SIPTARSKOG RAZVALJNOG PRKNA I JAJA.
    PA RD JE DA POKAZET”PATRIJOTZAM”FNDIJI.
    A POSLE CMO MI DA VAM JBMO FAMILIJU I KURVINU MAMU-KRMACU STO VAS OKOTI.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *