Горан Јевтовић – Вучић је агент окултиста, ми треба да га хапсимо и судимо?! (Видео)

0

У емисији Интервју Јевтовић се надовезао на претходни Интервју везано за папски систем који влада светом, али и додао да се народ намерно залуђује како не би рационално доносио одлуке. Јевтовић је противник ношења маски јер је то између осталог и ругање Богу, човек је Божија творевина направљена по лику његовом а ђаво је тај који то жели да измени и да људи постану безлични.

Симптоме које људи имају су слични као код симптома људи који су били изложени бојним отровима ЈНА. Kашљање, кијање и знојење је најбољи лек а то је сад на неки начин онемогућено, смањењем кретања и ношењем маски. Једина борба коју види Јевтовић је борба између Бога и Сатане а све остало су само извођачи радова. Све што нам је потребно за оздрављење већ се налази у природи али појединци у томе немају интерес.
Данас су глобалисти успели да ставе све земље света под своју контролу. Циљ је светска влада а прва фаза биће 2025 док ће завршна бити 2030 а то се може видети и по томе што сви државници данас раде као на дугме. Папа Фрања је све ово и званично најавио у својим посланицама ал то ретко ко чита. Једне од битнијих полуга у том систему су Ротшилди, Рокфелери и Kомитет 300 ал ни то није сам врх и они само служе Луциферу.

Војска и полиција као највиталнији делови друштва биће први на удару глобализације како би били онеспособљени, а Вучић је само пробни точак за дешавања тј он ће први све ово применити као што је први увео и тотално закључавање. Расподела света биће на 10 царстава и након тога улазимо у последње доба живота. Kод нас ће СНС јако лоше проћи али је систем заживео. Ми смо ти који треба да га хапсимо и судимо на доживотну робију, не требају странци да нам се мешају. Вучић је окултиста и страни агент као и СНС лоше ће завршити. Препоручујем свима ову занимљиву емисију.Помозите Васељенску

Донирајте 5 €Донирајте 10 €Донирајте 20 €Донирајте 30 €Донирајте 40 €Донирајте 100 €Донирајте колико желите
Помозите рад Васељенске донацијом. Хвала!

Славија.инфо

Постави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.