АМЕРИКА ЋЕ ПОСЕГНУТИ ЗА РАТОМ: Крећу у рат због дугова, само велика катаклизма може да их спасе пропасти (ВИДЕО)

0
Амерички војници (Фото: Depositphotos)

– Aмерика би могла да посегне за ратом како би скренула пажњу са огромних економских проблема које данас има али она више нема капацитете за неке веће ратове, сматра новинар и публициста Синиша Љепојевић.

Он је рекао да ако звучи невероватно, САД нема живу силу, и да у Авганистану више од 70 посто њених војника су заправо страни плаћеници, а у Ираку 50 посто. Љепојевић је објаснио да за Американце данас ратују становници Јужне Америке како би добили држављанство и новац.

– Мислим да ће САД кренути у неки рат пре свега због дугова. Дугови Запада се никад не могу вратити и нека катаклизма мора да се деси. Такав развој би се десио и да је остао Доналд Трамп – сматра Љепојевић.
Љепојевић сматра да ће под Бајденом пад друптвеног производа у САД бити у наредним годинама 40-50 посто.

– Америка је кренула ка самоизолацији морати да се окрене себи и својим проблемима – сматра он додајући да је могуће да ће поједине чланице САД кренути у сепаратизам на провом месту стављајући “Тексас”.


Прочитајте још: 


Љепојевић сматра да је економска криза предходила пандемији, а да је пандемија само оправдање западних елита којом прикривају пропаст западног модела друштва и економије.

Помозите Васељенску

Донирајте 5 €Донирајте 10 €Донирајте 20 €Донирајте 30 €Донирајте 40 €Донирајте 100 €Донирајте колико желите
Помозите рад Васељенске донацијом. Хвала!Постави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.