Абазовић: Србија је у Сребрници починила геноцид (ВИДЕО)

9
Дритан Абазовић, кочнице

Дритан Абазовић (Фото: Јутјуб)

Иако су многи мислили да ће се победом опозиције променити односи Црне Горе према Србији, то се ипак није десило. И не само да се нису променили, већ су у чак постали и гори.

Многи Срби из Србије и Црне Горе који су се радовали победи опозиције, били су јако разочарани недавним говором председника УРА, др. Дритана Абазовића, који је у том говору рекао да је Србија у Сребрници починила геноцид.

И тако је, др. Дритан Абазовић, црногорац албанског порекла показао да су му ипак ближи интереси бошњака и албанаца него срба који су га и довели на власт.

Kако је др. Дритан Абазовић Србију оптужио за геноцид погледајте у видеу испод.

 

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

 

[table id=1 /]



СРБновине

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

  1. Rekoh ja , jednom siptar uvek siptar, ali me napadose zbog toga.
    Drugo, neka mali cupavi siptar postuje medjunarodnu presudu o ratnom zlocinu, a ne genocidu…ali imaju sistem, samo proturaju i kao mantru ponavljaju genocid,genocid…

  2. Sve nam tako biva jer vere nemamo. Sve verujemo tudjinima, evo vam sad putina, hapsi rodoljube, svestenike, zabranjuje sa ekumenistom kirilom da dodju stari na bozicnu liturgiju !
    A da imamo malo vere i da se molimo Bogu, da se kolektivno kajemo za 50godisnje bezbostvo, sve bi bilo drugacije !

  3. Чему лупетање?

    Овај дечко овде нигде не каже да је Србија починила геноцид, него само констатује да се тамо — а по налазима једног полулегалног пара-судског тела које Србија признаје — наводно догодио “геноцид” (за који се изричито у тој пресуди каже да га НИЈЕ починила Србија) и имплицира Мила Ђукановића, који са Србијом никакве везе нема.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *