Умивајте се ПИВОМ! Ево шта ће се догодити после СЕДАМ ДАНА

0

Фото: Pixabay

Невероватан експеримент показао је да омиљени јечмени напитак по мери сваког мушкарца, може бити и по мери сваке жене – макар када је лепота лица у питању. Ево како га је спровела једна Енглескиња и какве последице је сагледала после само седам дана.

Након што је први експеримент био и више него успешан, многе жене широм света примениле су ову методу у нези лепоте лица и имале фантастичне ефекте.

Покушајте и ви јер се већ после првог дана умивања пивом примети промена. Након што после умивања пивом опрете лице и нежно га обришете пешкиром, примећите да је кожа значајно мекша. Другог дана на лицу се осећа лагано пецкање. Стручњаци су накнадно ову појаву приписали акнама и њиховим постојањем на лицу.




Трећег дана промена ће бити још видљивија. Лице жене која је прва применила експеримент се знатно очистило од акни са којима се годинама борила. Ово се приписује антибактеријским својствима овог напитка.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Четвртог дана додајте и лумунов сок, а ову комбинацију користите и наредна три дана. Осим што ће поре бити очишћене и нестаће митисери, посветлиће се и тамне мрље које се често јављају на проблематичној кожи.

Испробајте, изгледа да вреди!

[table id=1 /]



Novosti

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *