План поробљавања људске расе

2

План поробљавање људске расе направљен је одавно. Били смо упозорени. Знало се што се спрема. Можда нисмо знали точно када га мисле покренути, и нисмо знали за коју тактику ће се одлучити (вирус, тероризам или нешто треће) али знали смо да долази. И сад је ту.

Прво и најстарије упозорење је свакако оно Библијско. И притом није битно да ли сте кршћанин и да ли вјерујете у Библију. Истине има посвуда, и људи са пророчанским способностима је било кроз цијелу нашу повијест. У Књизи Откривења, Глава 13, 15-17 стоји:

„И би јој дано да даде дух икони звијериној, да проговори икона звијерина, и да учини да се побију који се год не поклоне икони звијериној.

И учини све, мале и велике, богате и сиромашне, слободњаке и робове, те им даде жиг на десној руци њиховој или на челима њиховима,

Да нитко не може ни купити ни продати, осим тко има жиг, или име звијери, или број имена њезина.“

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!




Збиља, из данашње перспективе, кад већ отворено најављују да људи који не приме цјепиво неће моћи путовати, ићи у школе или на радна мјеста, звучи ли ово толико лудо? А већ сад знамо да ће евиденција цијепљења бити пребачена у поткожни чип, и локација која се предлаже је управо десна рука, између палца и кажипрста. А знамо да је Елон Муск направио и чип за мозак, баш случајно ове године.

И те „звијери“ – да ли су то библијски демони, древни Аннунаки, средњовјековни или кинески змајеви, ванземаљци, или рептили Давида Ицкеа, то овиси о вама и вашем суставу вјеровања, али у коначници, то је исто. Мотив рептила који нападају људску расу и чине јој ужасне ствари, присутан је кроз цијелу људску повијест. А занимљиво, они који се неће поклонити тим звијерима, књига Откривења каже бит ће побијени.

И ту долазимо до 2010. године и документарног серијала „Conspiracy Theory“ којег је водио Jesse Ventura, бивши гувернер Миннесоте и политички инсајдер. У том серијалу он је истраживао теорије завјера из релативно објективне перспективе, потврђујући неке али и оповргавајући неке. Серија је била популарна у оно вријеме и имала је 3 сезоне и 22 епизоде. Међутим једна епизода изазвала је велику контроверзу, нашао се под нападом државе и та епизода је након првог приказивања укинута из свих реприза и заувијек забрањена на телевизији.

Прочитајте још:  Здравкова прва година слободе: Интелектуални штакори квазиполитичког премијеровог сна!

Ради се о епизоди назива „Police State“ у којем Jesse Ventura заједно са Alex Jonesom разоткрива план према којем америчка влада гради стотине концентрацијских логора по цијелој држави. И према том плану, стављање људи у логоре ће бити започето тако што ће се покренути лажна вирусна пандемија, што ће довести до трајног полицијског сата и полицијске државе. Открили су да власти воде пажљиву евиденцију свих оних који су икада организирали или судјеловали на неком протесту, стотине тисуће пластичних љесова и још пуно тога. Епизоду можете погледати на ово линку, али ако немате времена, већ у прве 2 минуте у сажетку је све објашњено. https://www.bitchute.com/video/0QMGatMkvcMy/

Споменимо још да ти логори нису никаква завјера, они постоје и води их државна агенција ФЕМА. Према службеној причи ти логори, односно кампови како их називају, требају служити за смјештај људи у вријеме природних катастрофа. Међутим то не објашњава зашто су окружени бодљикавом живом и стражарским торњевима и зашто се пуно њих налази уз жељезничку пругу. Осим тога, кад је ураган Катрина ударио на New Orleans, људи су били смјештени у спортске дворане, док су ФЕМА кампови били празни.




И сад долазимо до трећег, вјеројатно и најстрашнијег пророчанства. 2013 године направљен је видео по имену Шах-мат за човјечанство. Оригинал је на шпањолском али преведен је на пуно језика, укључујући и наш. Тај план узима у обзир оно што знамо о жељама елите и ради процјену на који начин би било најефикасније то остварити. Оно што је описано је застрашујуће слично с ониме што проживљавамо данас.

Видео траје свега 10-ак минута а спомиње:

Глобални економски колапс који ће бити умјетно произведен – то већ видимо да се дешава кроз lockdowne и кроз бјесомучно штампање долара и еура, које се тренутно одвија, што ће неизбјежно довести до инфлације.
Групе просвједника које ће бити финанциране од стране елите и које ће стварати каос – то видимо кроз Black Lives Matter којег отворено финанцирају људи попут Сороша али и корпорације попут Амазона, Microsofta и Facebooka
Владе промичу проказивање грађана за награду – и тога смо свједоци, полиција отворено позива грађане да пријављују оне који се окупљају у својим домовима

Прочитајте још:  Прави детектив, нестали совјетски планинари и мрачна привлачност окултног

Масовни медији шире панику – ово је свима очито

Просвједи ће бити забрањени због пријетње од тобожње заразе – чак и то су знали у 2013.г
Физички новац ће нестати под исприком да је заразан – већ су почели и на то позивати, чак и WХО то тврди а у неким земљама употреба готовине се већ значајно смањила

Епидемија се користи како би се уклонили политички неистомишљеници – ово је највише имплементирано у Њемачкој, земљи која пружа значајан отпор њиховим криминалним плановима. Људи који јавно говоре против мјера и који су судјеловали у просвједима почели су умирати под чудним околностима: Thomas Oppermann, гласноговорник странке СПД, Mario Ohoven, предсједник њемачког удружења средњих и малих подузећа, Harald Hänisch, политичар АФД-а, Franz J. Klein шеф удруге хотелијера и рестаурана Хамбург итд.

Регионални ратови као увод у глобални сукоб – ратова је увијек било, али изненађујуће каквом лакоћом сад искачу нови, попут сукоба у Нагорно Карабакху

Чип ће бити рјешење за праћење епидемије – једино до чега још нисмо дошли
Увођење универзалног дохотка – управо то је ултимативно средство контроле и увјетовања понашања популације (цијепљење и не-протестирање) и управо то све више и више предлажу као њихово „рјешење“. Ово је можда и најопаснији алат у њиховим рукама, јер бесплатан новац звучи толико привлачно да ће пуно људи пристати, чак и зазивати овакав потез
И наравно ту су и њихови остали планови које већ добро знамо: увођење свјетске владе, глобалне дигиталне валуте, смањење популације, и апсолутна контрола свега. И све то у видеу од само 10 минута направљеном прије 7 година. Свакако га погледајте.




Филм на крају пружа и савјете како се обранити од планова тих глобалних бандита. Он дефинира 4 корака:

1. Увјерити полицију и војску да буду на страни народа
2. Дискредитација масовних медија
3. Масовно кажњавање политичара
4. Избјећи уградњу чипова под сваку цијену

Прочитајте још:  Здравство као резерват корупције

Што се тиче прве точке, ту смо већ видјели неке помаке, о чему смо писали овдје https://www.logicno.com/politika/pobuna-kalifornijskih-serifa.html. Што се тиче дискредитације медија, они то сами раде ширећи упорно своју пропаганду. Судећи по реакцијама на друштвеним мрежама, они су већ скоро у потпуности дискредитирани. И ту долазимо до треће точке, на коју се морамо више фокусирати. Локални балкански политичари, и чланови разних стожера и кризних штабова морају одговарати за ово што раде. Велика већина њих је упозната са овим планом и свјесно га спроводе против властитог народа, мислећи да су недодирљиви. Казне за њих морају бити тешке, најтеже које постоје.

И на крају, споменимо још Давида Ицкеа који у својим књигама већ два десетљећа говори и упозорава на овакав сценариј. Немамо овдје простора за ићи у детаље, човјек је ипак написао 15-ак књига од којих просјечна има 400-ак страница и у којима до најситнијих детаља описује повезаност тих бандита и њихове прљаве послове. Унаточ томе, називали су га луђаком, управо они који нису прочитали ниједну од тих књига. Сад, кад се црни сценариј итекако остварује, људи се масовно буде, и слушају његове ријечи као никад прије, унаточ бруталној цензури којој је изложен и брисању са свих друштвених мрежа. У овом 5 минутном видеу објашњава тренутак у којем се налазимо https://www.facebook.com/svejelazno/videos/415131979648393 .

Значи, били смо упозоравани, опет и опет, и већина није слушала и сад смо ту гдје јесмо. Оно што је најтрагичније, чак и данас, кад се већ скоро све остварило, још увијек има оних који ће све ово назвати теоријама завјере. Чак и кад се овако студиозно и кронолошки све изложи, они и даље неће моћи вјеровати да се то збиља дешава, јер то толико искаче из оквира њихове перцепције. А осим тога, сигурни смо како ће издајници људског рода који раде за Фактограф или Раскринкавање сигурно прогласити овај чланак „лажном вијешћу“ и тиме онемогућити његово дијељење на друштвеним мрежама. Ти људи морају завршити исто онако као и политичари и глобални бандити којима служе. А до тада, баш њима успркос, дијелите овај чланак и пробудите што више људи. Јер иначе ће преспавати Апокалипсу.

[table id=1 /]



Аутор: Данијел Клаић

Извор: https://www.logicno.com/politika/plan-porobljavanja-ljudske-rase.html

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

2 утиска на “План поробљавања људске расе

  1. Svi ovi clanci su cisto proseravanje za uzimanje honorara. Kad celo covecanstvo bude svesno ko to hoce da unisti planetu, e onda ovakvi clanci imaju svrhe. Kad jedini iranski general /zaboravih mu ime/ u svetu, medju vrhovnim javnih licnosti kaze, da moramo unistiti cioniste ili ce oni nas, onda ovaj svet, ova planeta nema sanse da opstane ! Ni Putin, ni Sin Djinping, ni Tramp, a da ne govorimo o malim mravima, merkelovoj, boris dzons – iz porodice tursko-rusko-jevrejskog porekla, makronce i ostale podguzne muve !

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *