Хрвати поручили Вучићу да Србија није никакав лидер, већ да су вакцине Србији дате да би се извршило тестирање

1

Пре неколико дана у Србију је стигло 5000 Фајзерових вакцина,одмах се огласио и председник Србије, Александар Вучић који је рекао да је Србија прва земља у региону која је добила вакцине, а да вакцине нису добиле чак ни чланице ЕУ, Хрватска и Словенија.

Александар Вучић је рекао да је лично он заслужан што је Србија прва у региону добила вакцине, па је на крају свог говора закључио да је Србија лидер у региону Балкана.




Одмах након говора предсеника Србије, на друштвеним мрежама огласио се велики број Хрвата који су почели да исмевају Вучићев говор, па су му поручили да Србија није никакав лидер региона, већ да је вакцине добила да би се извршило прво масовно тестирање на људима.


Прочитајте још: 

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

До пре пар месеци сви су мислили да се свет шалио када су рекли да ће Србија и Пакистан бити прве земље за тестирања вакцина на већем броју људи, само су неки од коментара који се могу видети на друштвеним мрежама.
Из Хрватске су Вучићу поручили да хрватски грађани нису лабараторијски пацови па да се на њима врше тестови, али да ће вакцину свакако набавити за све своје грађане, али тек када она буде у потпуности испитана.

Прочитајте још:  САД од Србије праве нову анти-Русију

[table id=1 /]



Извор: Србновине.блогспот

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Хрвати поручили Вучићу да Србија није никакав лидер, већ да су вакцине Србији дате да би се извршило тестирање

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *