ДАРИЈА KИСИЋ: Они који су примили вакцину мораће поново да се вакцинишу!

3

Дарија Кисић Тепавчевић (Фото: B92, screenshot)

Министарка за рад, социјална и борачка питања и чланица Kризног штаба Дарија Kисић Тепавчевић открила је јутрос да другу дозу Фајзерове вакцине против короне прима 14. јануара те да она лично досад није осетила ниједну нежељену реакцију на прву дозу.

Подсетила је да је прву дозу примила 24. децембра.

– Процењује се да се седам дана после вакцине стварају та антитела довољна за одбрану од вируса… Не, апсолутно никакве нежељене реакције нисам имала – рекла је политичарка.




Она је поновила да се тренутно вакцинишу најстарији у домовима и здравствени радници који тамо раде и нагласила да је вакцина бесплатна али да је неопходан добровољни пристанак.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Додала је и да се на сатном нивоу прати број заражених у домовима.

Kад је реч о тренутној ситуацији, она је рекла да у овом тренутку имамо благи пад али да су дневни бројеви и даље изузетно високи и да треба да будемо и даље одговорни јер се види шта вирус уради чим се мало опустимо.

– Морамо да научимо да живимо са овим вирусом и да се понашамо савесно и одговорно – рекла је Kисићка и додла да је пред нама још великих слава.

[table id=1 /]



Извор: Танјуг/Неwспанел.рс

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

3 утиска на “ДАРИЈА KИСИЋ: Они који су примили вакцину мораће поново да се вакцинишу!

  1. Ха, ха … не могу нахватати доста добровољаца, па да би утрошили “вакцине” покушавају једне те исте муштерије наватати више пута. Ова була БА рече да су вакцине бајгаги “фраи”, није истина, истина је да те вакцине требамо платити нашим рудницима, земљом, кућама и на крају животима. “Бесплатан” је само отров којим те трује тровч, а наплата долази на безуспешном лечењу и када отегнеш папке. Нема кадрова на БГ медицинском факултету за овакве акцијаше ни за дебеле$ па морали увести булу Ба из СА, можемо бити поносни на то!!! што БГ меди. фак. не школује овакве лажљиве глупаче.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *