“Логично.хр”: Израел у чуду? 17% више тешко оболелих код популације која је примила прву вакцину

1
Израел

Израел (Фото: пиxабаy.цом)

Nije trebalo dugo čekati da cijepljenje izazove opravdane polemike. Propaganda mašinerija radi 24/24 kako bi narod natjerala pod iglu, a što joj se vraća kao bumerang. Izrael, šampion po broju cijepljenih, postao je i šampion po broju teško oboljelih koji su primili prvo cjepivo. 17% više teških slučajeva Covida je kod cijepljene populacije, nego kod one koja preza od cjepiva. Što se događa?

Novinarka Julia Ganansia, izraelske televizija i24 News se javila iz Tel Aviva gdje su vlasti u panici jer među teško oboljelima ima više cijepljenih. Zdravstvene vlasti pozivaju svoje građena da budu oprezni, iako su primili prvu dozu “efikasnog” cjepiva. Postavlja se logično pitanje, čega se narod treba bojati? Cjepiva ili virusa? Izraelske vlasti nisu precizirale. “Covid svjetski šampion” Izrael je cijepio 2 milijuna osoba mRNA cjepivom tvrtke Pfizer/BionTech.

Pogledali smo podatke iz drugih država gdje također svjedočimo naglom povećanju zaraze. Slučajno ili ne, u Velikoj Britaniji povećanje zaraženih se naglo povećava od dana kada je započelo masovno cijepljenje.




Ipak treba biti intelektualno pošten i reći da postoje i neki drugi razlozi povećanja zaraze tj. pozitivnih slučajeva, kao što je ubrzano testiranje koje za sobom nosi i nove pozitivne osobe. Manipulacija s jedne strane, se vraća kao bumerang s druge strane. Tako je to u laži. Jednom kada krenete, samo dublje upadate u blato za kojeg ste sami krivi.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Međutim i ovaj argument ne može objasniti 17% veći broj teško oboljelih kod cijepljene populacija. Ako su PCR testovi upitni, nisu upitni teško oboljeli.

Ako se pitate što činiti, poslušajte profesora Višeslava Hadži-Tanovića koji objašnjava kako su testiranja totalno beskorisna, te da jedan dobar i logičan liječnik u par minuta može znati radi li se o običnoj gripi ili nečemu ozbiljnijem. U prijevodu, ako nemate simptome, ne idite na testiranja, jer na taj načina samo hranite gladnu “zvijer”.

Прочитајте још:  КИНЕСКА ПОМОЋ СРБИЈИ НИЈЕ ЗБОГ ВУЧИЋА: Истина је много другачија (ВИДЕО)

[table id=1 /]



Логично.хр

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на ““Логично.хр”: Израел у чуду? 17% више тешко оболелих код популације која је примила прву вакцину

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *