Милион доза вакцине стигло у Србију из Кине, Вучић и Лончар примиће кинеску вакцину

3

(Фото: ЕПА)

Милион доза вакцине кинеске компаније “Синофарм” стигло је данас у Србију, а авион који је допремио вакцине на београдском аеродрому дочекао је председник Александар Вучић. Вучић и министар здравља Златибор Лончар примиће кинеску вакцину.

Авион “Ер Србије” којим је допремљена прва тура кинеске вакцине против корона вируса слетео је на аеродром “Никола Тесла” око 9.45.




Поред председника, авион са цепивом су дочекали и амбасадорка Кине у Србији Чен Бо и министар Лончар.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Вучић је, у разговору са новинарима на аеродрому, рекао да ће вакцина бити у употреби чим добије дозволу наше Агенције за лекове и медицинска средства (АЛИМС).

Он је додао да Србија још није добила ниједну вакцину преко Ковакса, већ да су сва цепива која су стигла у земљу резултат билатералних договора – са Американцима за Фајзер, са Русима за Спутњик Ве и са Кинезима.

“Срећом, били смо довољно паметни да радимо за земљу и да извучемо највише од наших партнера. Имам искуства, знам како то иде и колико морате да се борите да би земља нешто добила. Има земаља које немају ниједну вакцину”, рекао је Вучић.

[table id=1 /]



Спутњик

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

3 утиска на “Милион доза вакцине стигло у Србију из Кине, Вучић и Лончар примиће кинеску вакцину

  1. “Срећом, били смо довољно паметни” …. па све распродали, ништа немамо а дужни свима, државне фирме и друштвене управе пуне бесних страначких паразита који ништа не раде од приправничког па до пеМзије … извозимо децу у време беле куге … плате и пензије најмање на свету … Дивне ли памети
    Е сада код “вакцинисања” … више нас интересује ко вас тера и зашто да “пелцујете” трујете народ и колико сте $$$$ добили за ту “акцију” и како сте се поделили у влади ко ће чију да “прими”, оно слмчица, по срцу, симпатији, науци, по бабу, по стрицу ?
    Превазишли сте тадића који је сам примио јавно једну “вакцину против крмећег грипа” и зато смо “НАПРЕДНИ” “ЗА НАШУ ДЕЦУ ШТО ВИШЕ РАЗНОВРСНИЈИХ ВАКЦИНА” као у студентској мензи “топлих оброка”
    И гле ЧУЈ ” да ће вакцина бити у употреби чим добије дозволу наше Агенције за лекове “Ха, ха, ха … А ШТА АКО НЕ ДОБИЈЕ ДОЗВОЛУ!?, а ви је свечано дочекали као фараона који се враћа кући после 3000г. и како ће је то наши страначки “научници” “испитати” Колико ће трајати ИСПИТИВАЊЕ, КОЛИКО ЗНОЈА ЋЕ ПРОЛИТИ НАШИ ЛАБОРАНТИ? АА ШТА Ако случајно не добије дозволу ( постоји опција чим је нудите на испитивање или увлачите у лажурију што више људи ) јер то значи да ћете те је врнути аеропланом одакле је и дошла уз помпу председника и амбасадора? Ха, ха … Ма дај молим те, увлачите у игру што више корумпираних партијских намештеника… па добро ако вам је тако лакше ЈУНАЦИИИИИИИИИИИИИИ др СМРТИ и Екипаши
    Који сте кретени па муљате као најглупљи основци који од ЈЕДИНИЦЕ добијене црвеном хемијском од учитељице покушавате преправити у петицу мастиљавом оловком. Духовно Крмаче су за вас кармички недостижне у раздобљу од милион светлосних годинааааааааааааааааа
    А онај Ного што носи вешала мора да је ваш чим није носио ломачу коју сте заслужили.
    Узели сте кинту од најгорих, најокорелијих светских криминалаца најели се скупе ране у елит ресторану а и рујна вина напили па после “сласног” оброка морате јести говна иначе оде луда, глупа, неопрезна глава. А Ви мислили да вас товаре лажним $ што сте им лепи, паметни и школовани
    Тешки аматери играју покер са окорелим криминалцима покерашима и наравно ГУБЕ и гаће ајд гаће, ал и земљу, људе, институције, воду, чист ваздух …
    Глупсони ако не знате шта радити питајте неког ко зна, на пример Лукашенка или кога хоћете али ово што радите везе нема ни са чим води у пропаст свакојаку е једино ако вам је то циљ свих циљева онда напред јуриш на џабе “вакцине”
    И само једно питање хоће ли бити неке контроле ко је примио чију “ВАКЦИНУ” да се не деси да неки алавац прими свачију па и репете и тако умањи другима?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *