РУСKИ ЕKСПЕРТ: Следи крах – Светска финансијска елита ће морати да пристане на Путинов сценарио

1
владимир путин

Владимир Путин (Фото: РИА Новости / Алексей Никольский)

Долазак на власт демократе Џо Бајдена у САД-у, указује на то да је глобална финансијска елита прихватила једну битну реалност – глобална економија налази се на рубу пропасти. Економиста Михаил Хазин уверен је у то.
Стручњак не сумња да ц́е се у блиској будуц́ности Сједињене Државе, као и остатак света, суочити са колапсом на тржиштима.

То углавном следи као последица чињенице да је Џо Бајден постао нови шеф Сједињених Држава.

Да се десило да је бивши председник Доналд Трамп успео да буде реизабран за други мандат, овај процес би био контролисан и не тако брз, рекао је Хазин.

Будуц́и да је Бајден добио дозволу боравка у Белој куц́и наредне четири године, колапс глобалне економије нец́е бити успорен.




ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

И што је најзанимљивије, приметио је стручњак, америчко врховно руководство је тога свесно. Американци схватају да се капиталистички модел власти потпуно исцрпео и да више нема шта да понуди.

Поред тога, пандемија коронавируса и невиђене финансијске инекције необезбеђеног новца такође не дају разлог за оптимизам.

Симболичан је и говор руског председника Владимира Путина на Светском економском форуму у Давосу.

Према речима економисте, руски лидер је у тако тешком времену један од ретких политичара који је у стању да међународној заједници понуди алтернативу капиталистичком моделу развоја и све указује на то да ће светска финансијска елита пристати на такав сценарио.

[table id=1 /]



Wебтрибуне.рс

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “РУСKИ ЕKСПЕРТ: Следи крах – Светска финансијска елита ће морати да пристане на Путинов сценарио

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *