Мистериозне ознаке испред улазних врата на Новом Београду, ко типује станове

1
(Фото: В. Веизовић / Васељенска ТВ)

Грађани Новог Београда приметили су за викенд ситне ознаке поред звона испред улазних врата у Блоку 45, а слично се десило пре неколико дана у Блоку 64. Станари сумњају да провалници типују станове.

Станари бројних зграда у овом делу Новог Београда увидели су оловком написано слово X или изрезбарено, а поред нечијих звона било је неколико бројки, па људи сумњају да је то ознака времена када они нису били у својим становима.

Многи станари су се пожалили да су их звали и на фиксни број телефона, а када се они јаве веза се прекине.

Марко Милинковић је један од станара у Блоку 45 који је поред својих врата затекао такву ознаку.„Све је почела јако безазлено. Враћајући се с посла уочио сам мало икс написано оловком поред својих врата. Истог дана у разговору са супругом, када се она вратила са посла, сазнао сам да се на постојећој Фејзбук групи Блок 45 јавило пуно људи са сличним опсервацијама“, навео је Милинковић.

Према његовим речима, обавестили су све комшије из улаза зграде на постојећој Вајбер групи и установили да се слична ознака, поред његовог стана, налази и на приземљу и на четвртом спрату.Милинковић каже да је на сваком спрату обележен по један стан, а да су ознаке различите – или слово икс или време.

Како је додао, комшије сумњају да су у питању провалници и истиче да се на групама јављају комшије који мисле да је у питању типовање станова и праћење који станови су празни у ком периоду.

Напоменуо је да су све ознаке у његовом улазу уклоњене, а случај је пријављен надлежним органимо.

Приметно је да у свим зградама где су се појавиле ознаке нема видео-надзора.

Помозите Васељенску

Донирајте 5 €Донирајте 10 €Донирајте 20 €Донирајте 30 €Донирајте 40 €Донирајте 100 €Донирајте колико желите
Помозите рад Васељенске донацијом. Хвала!Спутњик

БОНУС ВИДЕО:

1 Коментар

Постави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.