Опет ухапшен Јутка, овај пут због другог кривичног дела!

1

Милутин Јеличић Јутка (Фото: ПРинтскрин)

Припадници Министарства унутрашњих послова у наставку акције борбе против корупције ухапсили су шест особа, док ће против две бити поднете кривичне пријаве.

Ухапшени су Милутин Јеличић Јутка (59), М. А. (44), А. С. (48), Г. Р. (56), М. И. (56) и Д. K. (42), док ће кривичне пријаве бити поднете против четрдесетседмогодишње и четрдесетчетворогодишње жене.




Сумња се да је Јутка, бивши председник општине Брус, током 2017. и 2018. године, супротно закону издавао закључке на основу којих су физичка лица могла да поставе привремене објекте и прикључе их у Национални парк “Kопаоник” на постојећу инфраструктурну мрежу, чиме је извршио кривично дело злоупотреба службеног положаја.

М. А., бивше одговорно лице у општини Брус, сумњичи се да је помогао М. Ј. у доношењу наведених закључака тако што је посредовао код Г. Р. и четрдесетседмогодишње жене, комуналних инспектора, да не изврше инспекцијски надзор над привременим објектима који су постављани на територији Националног парка „Kопаоник“.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

[table id=1 /]



Б92

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Опет ухапшен Јутка, овај пут због другог кривичног дела!

  1. Само што је одлежао казну због сексистичког узнемиравања тадашње секретарице, Јутка је поново ухапшен, сада због криминалних радњи. Овим се доказује да док је политичар на функцији нико му ништа не може, када зглајзне, е онда се оптварају сва документа и врата. На тај начин политичар више се не помиње по добром, већ по негативним, пречуткиваних радњи и сазнања. Шта ли чека фрајере оптужених за злостављање и подвођења девојчица, дама и жена, помињаних Лечића, Алексића и Палме?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *