Овако је синоћ изгледао хаос после насилног инцидента због којег је приведен Чедомир Јовановић (ВИДЕО)

2

Чеда Јовановић (Фото: Јутјуб)

ЛИДЕР ЛДП Чедомир Јовановић разбио је синоћ стакло на једном локалу на Новом Београду. Он је након инцидента одвезен у полицијску станицу.

Према првим информацијама, он је око 22 часа гађао каменом један локал брзе хране након свађе са радницима. Узрок свега била је свађа са навијачима, након чега је Јовановић шутирао полицијско возило и један приватни аутомобил.

Чедомир Јовановић изјавио је јутрос да је до инцидента на Новом Београду, када је разбио стакло на једном локалу, дошло пошто су га напали чланови припадника навијачке групе Хијене.



Он је за ТВ Прва казао да јесте бацио столицу на стакло, али све зато што је нападнут, и поручио да се никоме неће склањати са пута. Рекао је и да му је жао због људи који су били у локалу, и због радника у њему.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

https://www.novosti.rs/c/vesti/politika/1003297/novi-snimci-ovako-sinoc-izgledao-haos-posle-nasilnog-incidenta-zbog-kojeg-priveden-cedomir-jovanovic-video#brid_cp_Brid_22704091

– Овде су камере и око ове зграде су камере нећу да причам ништа даље, то је све снимљено па нека се гледа. Као и до сада баш ме брига шта пишу таблоиди, нека славе ти хулигани, али ја им се нећу склањати са пута. Овде живим ту ми је породица, и ко год мисли да ћу се ја склањати са пута њима, вара се – рекао је Јовановић јутро након инцидента.

[table id=1 /]



Novosti

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

2 утиска на “Овако је синоћ изгледао хаос после насилног инцидента због којег је приведен Чедомир Јовановић (ВИДЕО)

  1. Чеда оро…
    Несрећан је то човек. Проблем је само у томе што и друге унесрећује.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *