Ного открио: Вучић се с Вељом састајао у стану Шишмановићке, све снимљено! (ВИДЕО)

2

Александар Вучић се налазио с Вељом Невољом у стану своје љубавнице – водитељке Катарине Шишмановић, а за то постоје и докази. Интересантно је да је стан у истој згради изнајмио управо и Беливук.

Овако говори бивши народни посланик Срђан Ного и подсећа да је Вучић рекао да ће отићи у затвор ако се докаже да се састајао са Вељом Невољом.

– Снимак из сата Веље Невоље ће срушити Вучића. Беливук се одлучио на овај исказ зато што је добио информацију да су у затворску једницу стигли људи са задатком да убију њега и Миљковића, а по налогу Вучића. То је требало да се деси још пре њиховог хапшења у Црној Гори, али су их тада спасили Американци.




Оно што би сада могло да се деси је покушај домаће дубоке државе да пусте Вучића низ воду, а да се они извуку, наставе по старом и задрже своје привилегије. Они ће истранжирати Вучића као оне на снимку и бацити га пред народ, који је жељан правде. И ту се крије замка, у коју не смемо да упаднемо – упозорава Ного.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Шта је још изјавио саговорник, погледајте и послушајте у видео прилогу.

[table id=1 /]



За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

2 утиска на “Ного открио: Вучић се с Вељом састајао у стану Шишмановићке, све снимљено! (ВИДЕО)

  1. ZAŠTO RADITE OVO, ZAŠTO NAVLAČITE LJUDE U NASLOVU. ODMAH SE POMISLI DA IMATE SNIMAK NJIH DVOJICE. NE VALJA VAM POSAO. NEĆE VAM LJUDI VIŠE VEROVATI.

  2. ова два акцијаша и нису толко битна колко је битно ко их је оспособио за некажњени криминал, спојио и увукао у “државни” криминал који влада крвавим насиљем, безакоњем, сплеткама … Србијом од 45 до данас, ова два насилника сигурно завршавају каријеру али иста државна банда има истим алатима “инаугурисати” наследнике у криминалном и државном подземљу што му дође ИСТООО

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *