Директно.рс: Ричард Гренел објавио на Инстаграму фотографије на којима су он и Синиша Мали загрљени и потпуно мокри

5

Министар финансија Синиша Мали синоћ је решио да себи да мало одушка од тешких обавеза и економске ситуације у земљи, те је изашао у провод са америчким дипломатом и бившим специјалним изаслаником за Косово, Ричардом Гренелом.

Један од најближих сарадника бившег председника САД Доналда Трампа решио је да посети престоницу Србије, а водич кроз град му је био управо српски министар Мали који га је одвео у клуб Лафајет, познат по кабаре представама.

Судећи по фотографијама и снимцима које је Гренел објавио на Инстаграму, Синиша је направио одличан избор јер су њих двојица позирали загрљени и потпуно мокри.



ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Пошто Гренел у Београд није дошао у званичну посету, поставља се питање међутим, да ли је дошао само да би видео старог друга Синишу или су расправљали и о неким, за нашу земљу битним, темама.

Гренел је, иначе, српској јавности постао нарочито познат након потписивања Вашингтонског споразума између Косова и Србије, који се од самог потписивања налази у констатном ћорсокаку.

https://www.instagram.com/richardgrenell/?utm_source=ig_embed&ig_rid=dd167f45-d890-4e1e-bd4b-41f3ebece46a

Бивши специјални изасланик за Косово је тада демантовао председника Вучића који је рекао да су Србија и Косово потписали билатералне споразуме са САД о нормализацији економских односа Београда и Приштине.

– Не бих никад покушао да појасним шта Вучић говори када говори српским новинарима. Они су потписали уговор да ће сарађивати. Нису потписали уговор са САД, ми нисмо потписник – казао је тада Гренел.

[table id=1 /]



(Директно.рс)

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

  1. @……..НАРАВНО ДА НЕМА.
    НА ВЛАСТИ СУ КОМУНЬАРСКИ ПОТОМЦИ,ДРУГО-СРБИJАНЦИ,КОЗОJЕБИ,КАМЕНЬАРИ И ОСТАЛИ ОЛОШ И ДОШЛЬАЧКИ СМРАДОВИ КОJИ ИСПОГАНИШЕ СРБИJУ.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *