ВУЧИЋ И ВУЛИН ПОДНОСЕ КРИВИЧНЕ ПРИЈАВЕ ПРОТИВ СЕБЕ: Циркус се наставља

4

Вучић и Вулин (Фото: Јутјуб)

Напредњачки лидер Александар Вучић најавио је на РТС-у да ће он и министар унутрашњих послова Александар Вулин сутра поднети кривичну пријаву „сами против себе“ због навода да су умешани у послове групе Вељка Беливука. Вучић је још једном истакао да је спреман да иде на полиграф и одговара на питања – да ли се икада видео са Беливуком и Миљковићем, као и да ли је икада било какав контакт са њима остваривао.

Александар Вућић демантовао је министра Небојшу Стефановића, који тврди да је ФБИ учествовао у случају Беливук. Вучић је на РТС-у, где се сам позвао као гост, изјавио како су Беливука и његову групу пратили и ухапсили чланови српске полиције и БИА.




Реагујући на изјаве министра одбране Небојше Стефановића, који је саопштио јавности да је ФБИ учествовао у акцији праћења Беливука, што се према Стефановићевим речима догодило док је он био министар полиције, Вучић каже „да је сигуран да је министар случајно погрешио“.

– ФБИ није урадио ништа по овом питању. Нема учешћа ФБИ у случају Беливук, јер нам ништа нам нису доставили. Радиле су наша полиција и БИА – демантовао је Вучић свог министра одбране.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

– Зна народ ко се у овој земљи бори против мафије и ко им је стао на врат – рекао је Вучић у своју одбрану.

Дакле, циркус се наставља и опет ћемо имати прилике да посматрамо невиђену фарсу у режији Александра Вучића и његовог диктаторског режима.

[table id=1 /]



Директно.рс

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

4 утиска на “ВУЧИЋ И ВУЛИН ПОДНОСЕ КРИВИЧНЕ ПРИЈАВЕ ПРОТИВ СЕБЕ: Циркус се наставља

  1. Ха, ха … може поднети колико хоће пријава шлепере и вагоне доказа против себе и остатака педерске дрогошке дружине … када ни један тужилац не сме подићи оптужницу, а камоли шта више, педери, лоповчине, “тајкуни”, лезбаче, чедоморци, убице из службених возила и њихови криминалци, наркодилери … су заштићенији у корумпираној Србији од државног терезора
    Да се подсетимо Србија задужена, презадужена на терет рођеног и нерођеног народа, све опљачкано од буџета, фирми, рудника, резерви, злата, приватне, друштвене, државне имовине, “демократских избора” … и нико баш нико није крив од месне заједнице, локала до глобала, све огрезло у тешком крвавом насиљу, криминалу и безакоњу од 45 па до данас и наравно НИКО КРИВ, НИКО КАЖЊЕН ( макар и првостепено ), НИКО ВРАТИО ПОКРАДЕНО, НИКО ОБШТЕЋЕН …
    НАРАВОУЧЕНИЈЕ-Како препознати корумпиране судије: ПРОСТО
    Тако што су им супружници и деца запослена у ЈП и ЈУ на паразитака само за њих измишљена радна места да од приправничког до пензије ништа корисно за друштво не раде ( јер ништа и не знају ). Запослење судијине породице мора бити на пар стотина метара од куће, што ближе то боље да би што већи део “радног” времена пође провеле у свом стану јер на послу им је осећање ДОСАДЕ једина сметња иако имају нет, секси филмове, фејсбукове … али и то на дуже их смарааааааа, аххх аххх
    Тако да преварени народ који судије варају безскоњем издржава о свм трошку породицу, династију комуњарских, јуловских, СПС … зликоваца од 45 до данас.
    Сада у вези ове лажне пандемије закон, устав имеђународно право се гази и сатире, па грађани нека засипају тужилаштво тужбама ( ништа то не кошта, не траба такса ), говна ће тужбе одбацити а грађани ће по ослобођењу Србије ( сада је свачија само од Србина није ) имати ЧИЊЕНИЧАН ПЕЦИЗАН увид кога извући на улицу из стана, куће, канцеларије … шишати до главе, катран и у клозет јаму. За насиље над судијама нико неће одговарати као што и до дан данас нико није одговарао за крваво зликовачко насиље од 45 па до данас.
    ЈЕЛИ ПРАВЕДНО?
    НАРАВНО ДА ЈЕСТЕ, АКО НЕКО ИМА НЕШТО ПРОТИВ ПРЕДЛОГА ОД СУДИЈА НЕК НАПИШЕ, ВАЉДА ЗНАЈУ ПИСТИ? ( да видимо колико су глупи, лажљиви и неписмени )
    АКО НЕЋЕ ДА ДОЖИВЕ ДА ИМ УЛИЦА СУДИ ( као наша МАМА БАКА ЦОКА ) нека приме три вакцине “против ковида” како им газда рече па неће доживети улични суд што је горе од излагања уличном насиљу

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *