Петковић позива Србе да крше Устав: Сви који не изађи на неуставне шиптарске изборе су против Србије

1
Петар Петковић

Петар Петковић

Директор Kанцеларије за Kосово и Метохију Петар Петковић позвао је Србе да крше Устав Србије и изађу на предстојеће неуставне шиптарске изборе на Kосову и Метохији, гласају за Српску листу јер су, како је оценио, сви други “разбијачи српског јединства”.

„Много је важно да изађу на изборе 17. октобра, да победе кандидати искључиво Српске листе, који имају подршку председника Србије Александра Вучића и Србије. Победом Српске листе, чува се пупчана врпца између српског народа и Београда“, нагласио је Петковић током гостовања на Радио-телевизији Србије (РТС).



Оценио је да је важно да представници Српске листе победе у 10 општина, које су „залог“ за формирање Заједнице српских општина (ЗСО).


Прочитајте још: 

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Петковић је навео да је од почетка године забележено 111 инцидента против Срба на Kосову, од када је премијер Kосова Аљбин Kурти.

Kоментаришући редовну седницу Савета безбедности Уједињених нација о Kосову, која ће бити одржана данас, Петковић је рекао да не очекује ништа посебно јер је без обзира на све кризе Приштина „чедо Запада“.

[table id=1 /]



Бета

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Петковић позива Србе да крше Устав: Сви који не изађи на неуставне шиптарске изборе су против Србије

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *