Kад ће министар здравља и „медицински део Кризног штаба“ бити оптужени за злочине против човечности — у ковид-болницама?

4

Лончар (Фото: Министарство здравља)

»АПЕЛ ЗА СПАСАВАЊЕ ОШТЕЋЕНЕ ПАМЕТИ«

Нека чудна „академска заједница“ потписала је захтев Ковиду-19 да се заустави и да престане да секира председницу владе и њене министре здравља, просвете, културе, СЗО/WHO, Рио Тинта и других подметача клипова у точкове српске националне медицинске (и сваке друге) памети. На захтеву су се нашла 183 потписа, од тога броја 90 су жене (међу њима су 4 Српкиње), а 50 су феминисткиње (међу њима и покоја професорка емеритњача). И сви су сагласни да је тај ковид одиграо своју улогу, да треба да се измакне и да омогући онима који су га довели да — у миру пљачка, пустоши и трује Србију. И да то чини под надзором и по упутствима исте те председнице и асистенцију њених министарки Зоране, Гоце, Маје и уз подршку Трилатералне комисије и Билдербершког клуба (и, за сваки случај, под оком америчке и енглеске амбасаде, а неће сметати ако се ту нађу и неки други „њихови ангели“, меркелски — рецимо).

И сви су потписници сагласни да је „епидемиолошка ситуација у Републици Србији досегла размере националне катастрофе“ и траже да се уведе „пакет противепидемијских и пратећих економских мера“, тј. да се народ похапси и да му се забрани да дише, макар до оног тренутка док др Кон не побије онолико Срба колико су му одредили Бил Гејтс и његова СЗО/WHO. И та је „академска заједница“, у десет тачака, наредила обавезну ванредну имунизацију (према „трајању заштите“), да се сваког часа саопштава однос вакцинисаних и невакцинисаних међу новозараженима (али да се не прича о томе колико је вакцинисаних пренело заразу невакцинисанима нити колико је вакцинисаних умрло од тромба трећег, а колико седмог дана), да се обавезно „едукују“ гинеколози да трудницама објашњавају благодети вакцинације, да их уверавају да је пораст спонтаних побачаја са 10% на 80% управо оно што оне хоће, да труднице баш и не умиру тако често и да се обавезно хапсе лекари који их „у том смислу не умеју едуковати“. И тако ће музичари и учитељи поучавати вирусологе и епидемиологе како се сузбија епидемија, а онда ће после они „враћати дуг“ тако што ће им држати предавања из етномузикологије или ботаничарима објашњавати разлику између букве и бора.
Памет о којој говоримо потурио нам је др Кон 2009. кад нам је најавио помор од свињског грипа, кад је тражио да се вакцинише и кусо и репато, кад се разболело 6.000, умрло 139, он за вакцине бацио 7 милиона евра и за то му од Била Гејтса и његове СЗО/WHO припао „проценат“.

Прочитајте још:  Председник Бразила Болсонаро одбрусио шефу СЗО: људи умиру после друге дозе! ВИДЕО




Не сећам се је ли неко тада отишао на робију због те трговине, али је извесно да би сада тамо морали отићи макар неки министри, градоначелници, декани, али и сви наши „петиционари“ који поучавају лекаре по ковид-болницама како да пацијентима што успешније „(из)буше“ плућне марамице и дијафрагме, а не траже лекове којима би их за неколико дана могли подићи на ноге (https://naukaikultura.com/ne-ubija-kovid-ubijaju-kovidenti/). Уместо да брине о народном здрављу, министар здравља отвара телефонску линију за цинкарење лекара који упозоравају на то да ковид није зараза него злочиначки пројекат и да се „СЗО/WHO-протоколима“ и вакцинацијом много поузданије обезбеђује умирање него имунизација, да су о томе обавештене све озбиљне светске медицинске адресе („Ниједно људско биће, ни под каквим условима, никада, не би смело да прими ниједну од ових вакцина јер нису прошле клиничке тестове безбедности“ — што бележи др П. МкКалоу као неспоран светски ауторитет у проблематици о којој говоримо — https://www.globalresearch.ca/video-dr-peter-mccullough-therapeutic-nihilism-untested-novel-therapies/5757885), али је извесно да се српски „Кризни штаб“ и његови ковидиоти у том „адресару“ — нису нашли.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

И нису се, изгледа, нашли ни у медицини уопште. Моје личне увиде о томе (в. горе први линк) једнако драстично потврђује и друго сведочење које даље доносим (https://www.youtube.com/watch?v=F37qqzJ2k-w). Оба та сведочанства, наиме, указују на то да су два човека убијена, да их је убила „кризна памет“, при чему је други случај посебно трагичан: сасвим је вероватно да човек није ни имао ковид, био је глув, лекари су то схватили кад су га убили, нико с њим није реч проговорио: он није схватао ни где се налази ни шта се с њим догађа, а лекари нису схватали — шта раде.
И зато би морали бити осуђени — макар за убиство из нехата. Ако не и за нешто много озбиљније будући да их Заклетва обавезује да лече.

Прочитајте још:  ЛОНЧАР РАСТУРИО СТУДЕНТИМА КОНФЕРЕНЦИЈУ: Престаните да се бавите политиком, ова влада брине о вама!

И то без потпоре и „поучавања“ оне необавештене ковидиотске „академске заједнице“.

Драгољуб Петровић

[table id=1 /]


За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

4 утиска на “Kад ће министар здравља и „медицински део Кризног штаба“ бити оптужени за злочине против човечности — у ковид-болницама?

  1. Pozivaju se na zakon, krse ga, nema obdukcije, prepisuju i rade po naredbi, ljudi umiru vakcinisani, pisu nevakcinisani u otpust
    Zemlje poput Izraela gde je vakcinacija 80, 90 posto veliki broj smrti i pozitivnih, tih 10 posto nevakcinisanih ili je preminuo ili sta ko vise umire.. zemlja 100 posto vakcinisanih opet ce biti 10 doza nedovoljna cim umiru i tako redom
    Ovi nasi kazu za propusnice nemojmo odma prvo da se narod navikne, da prvo ide dresiranje da prihvatas svaku narednu dozu bice nekih 6,7 godisnje za sada ako ne i svakog meseca i radosni da vicemo ura produzio sam sertifikat

  2. Кад на врби роди гројзе…

    Главно да сва та лекарска пашчад,
    што по ваздан лаје на Ивермектин,
    ороби све апотеке са Ивермектином,
    да га нема ни у траговима.

    Ко гусенице на свеже лишће.
    Надули се од кљукања Ивермектином.
    Фуј.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *