ДР НЕСТОРОВИЋ: Нико нема право да вам тражи ковид пропуснице! Истина о ивермектину (ВИДЕО)

4

др Бранимир Несторовић (Фото: PRINTSCREEN/PINKTV)

Проф др Бранимир Несторовић недавно је био гост трибине Института за европске студије, која је организовала дебату на тему “Контроверзе и дилеме око короне и њеног сузбијања”.

Др Несторовић је одговарао на бројна питања и за нешто више од два сата све објаснио везано за корона вирус, ковид пропуснице, нове светске агенде, али и погрешне потезе власти у Србији и свету.

Он је истакао да је ваш вакционални лист заправо део здравственог картона, у који нико нема право увида и да је свако ко вам тражи да га покажете крши Устав републике Србије.

Др Несторовић је открио све о ивермектину, али и „отресао“ неутемељене нападе новинара Нове С.



ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Више о овоме у видео прилогу.

https://youtu.be/6-87cmuA9HE

[table id=1 /]



За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

4 утиска на “ДР НЕСТОРОВИЋ: Нико нема право да вам тражи ковид пропуснице! Истина о ивермектину (ВИДЕО)

  1. Свакако да је издајничка власт прекршила Устав републике Србије и да га свакодневно крши. Познато је да је здравствени картон приватна ствар и да нико по Уставу нема право да од грађана тражи “аусвајсе” које зову куртона пропуснице. Фармако мафија, иза које стоје светски сатанисти, притисла је све своје пијуне у “владама” широм света да “жигошу” народ као стоку. Устав се гази, над грађанима се врши терор и свет клизи у смеру општег хаоса, беде, глади… У свету је на сцени “Pharmageddon” који би могао прећи у Армагедон

  2. Ха, ха … а “иамо је право” као шеф кризног стожера уводити карантине, полицијске часове, забрављивање људе 65+ у кућне притворе а себе и привилеговане НЕ ( њих “вирус”не напада ха, ха или су можда јунаци на првој линији фронта и не маре за живот ) иако је и он 65+, маске, рукавице, казне, наносити штету привређивању, многе те мере су помориле људе, уништили привређивње, смоубиства … и све ТЕ мере против не постеће заразе против не постојећег “вируса” ( без доказа о постојању ) сврхе убијања људских слобода, плашења људи и привођења геноцидној тровачкој “вакцинацији” невиђеној ни у време хитлерове окупације.
    Глуми симпатичног опзиционог доцу који треба да остатак грађана приволи на “руско домаћу вакцину” која је исти ђубре, отров као и све остале.
    Како то можемо знати? Никада није негирао ОВУ СМЕШНУ КОВИ ПРЕВАРУ НА НИВОУ СЕОСКЕ ПОЗОРИШНЕ АМАТЕРСКЕ ПРИРЕДБЕ а др.има и осталима који су прозрели и доказују милионима аргумената имбецилну превару ( као из времена шпанског грипа ) “ковид пандемије” и желе ЈЕ јавно саопштити, СУ изопштени из лихварских мас. медија на којима је он свакодневни гост.
    ОВО ЈЕ ТРЕЋИ СВЕТСКИ ХЕМИЈСКО БИОЛОШКИ РАТ ТРОВАЊЕМ; ЗРАЧЕЊЕМ ПРОТИВ ЧОВЕЧАНСТВА А КАДА ПРЕСТАНЕ ( КАО ШТО ЈЕ ПРЕСТАО И СВАКИ ДРУГИ РАТ ) КОВИД ЗЛИКОВЦИМА СЛЕДИ СУД ШТО УЛИЦЕ ШТО ЦИВИЛНИ И ВОЈНИ КАКО СЕ ВЕЋ ОСЛОБОЂЕНИ ЉУДИ НАСИЉА И ТИРАНИЈЕ ДОГОВОРЕ ковид зликовцима има да преседне сваки лихварски $ који су страпли у џеп

  3. Који устав, права и закони?
    Кад су они убедили људе да гласају
    за ДОС, па да пристанемо да смо извор
    резервних делова за сатано-богатуне,
    па обавезни рачун у банци, па …
    па финално:
    Да ти потписујеш на своју одговорност,
    да ти убризгају непроверену течност и
    то западњачки фармако мафијаши…!
    Ту је крај те приче – све они могу
    (докле, ће ги видиме…).

    Прода ти телефон за паре, па после
    мораш да прихватиш његове УСЛОВЕ!!!
    Да би користио програм са тог смећа!?
    Море…

    Тамерлан је благ, треба бре Кубалај Кан
    да води овај свет пар година и покоље
    сву ту безочну гамад.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *