Еко-лицемер: Прича о климатским промена, а део је проблема

1

EPA / ROBERT PERRY

Док причају о потреби смањења емисије штетних гасова челници ЕУ не хају за животну средину, па је тако председница Европске комисије Урсула фон дер Лајен за пут од Беча до Братиславе користила авион, наводи аустријска штампа.

Према писању аустријске штампе Фон дер Лајен је, приликом посете Бечу у јуну, иако је Комисија прогласила текућу годину “Годином железнице“, за око 80 километара удаљеност између два града одлучила да користи авион.



Међутим, указују медији, она није могла да избегне 60 километара вожње, јер толико је укупно морала да путује до и од два аеродома.

Фон дер Лајен, указују аустријски медији, по доласку на чело Европске комисије изнедрила је “Зелени договор“ и инсистира на циљевима за достизање климатске неутралности.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

[table id=1 /]



Експрес

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Еко-лицемер: Прича о климатским промена, а део је проблема

  1. Глобалисти трују и пале свет као хитлеровци рајхстаг да би у светској раји изазвали осећај кривице како би је “смирили” и убедили да су “заслужили” да буду погубљени “вакцинама” санак пусти дебилчина прављених млитавом инцест китом на суво, па отуда прписују бакине и декине рацепте како утаманити људе као пре 100+ година у време “шпанског грипа” Ево мало докумената како пале бездушно свет а кривицу пребацују на ПАЉЕНЕ ГРАЂАНЕ СВЕТА, а ко то боље зна него Срби који су на својој кожи много пута осетили “милост милосрдног анђела”
    https://www.youtube.com/watch?v=FKPi16zETNs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *