ДОКТОР ЗАПУШИО УСТА СВИМ ПОБОРНИЦИМА ЕКСПЕРИМЕНТАЛНИХ ВАКЦИНА: Знате ли у чему је разлика? (ВИДЕО)

1

(фото:Правда)

Др Борислав Антонијевић, један од доктора са тзв. Инвермектин групе која се нашла на удару медија и поборника вакцинације, у јутарњем програму Прве запушио је уста свим поборницима експерименталних вакцина које имају бројне нус појаве о чему све више медицинара проговара. Он је у форми вица саопштио страшну истину.

https://www.facebook.com/100011052724321/videos/1283768738741755/

Он је упитао опоненте да ли знају у чему је разлика између вакцинисаних и невакцинисаних, а онда дао одговор.





Прочитајте још: 

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

“Која је разлика између вакцинисаних и невакцинисаних? Могу ли вакцинисани и невакцинисани да оболе од ковида? Могу. Могу ли вакцинисани и невакцинисани да пренесу ковид? Могу. Могу ли да заврше у болници? Могу. Могу ли да заврше на респиратору и вакцинисани и невакцинисани? Могу. Могули ли умрети од ковида и вакцинисани и невакцинисани? Могу. Па у чему је онда разлика? Разлика је у томе што невакцинисани не могу да умру и од вакцине”,– рекао је он али се опоненти нису насмејали.

Др Антонијевић ради на ГАК-у.

[table id=1 /]



Правда.рс

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “ДОКТОР ЗАПУШИО УСТА СВИМ ПОБОРНИЦИМА ЕКСПЕРИМЕНТАЛНИХ ВАКЦИНА: Знате ли у чему је разлика? (ВИДЕО)

  1. Posle Nestorovica i dr. Antonijevic koliko su se samo blamiraju ovi sto su online, kao onog cini mi se da je bio dr. Stefanovic sto laze za decu pa to je strasno. Ovo dvoje ne znam ko su ali svakojake ukljucuju u studio

    dr. Antonijevicu, Dr. Arsic profesorku sa medicinskog, lrne lekare i te strucne i poznate lekare treba vise zvati, dr. Stojkovic, Dr. Nadu ti sto su poznati i imaju iskustva i pozitivnu karijeru a ljudi zovete na tv kao ovo dvoje online nebitne neke likove ne znamo ni da su lekari ili pojedini 7,8 nekih lekara sto ih ni jedan pacijent nije video, onog Stefanovica sto laze da nepostojecu decu vakciniso, direktorka Batajnice sto na samrti pacijentima na respiratoru govori kajes li se sto nisi vakcinisan i ne verujes u kovid, jel sad verujes??? To zovete na tv? pa to nije ni za pozoriste a za film bi bio zabranjeno ispod 18g…one poruke sms da ce biti smrti kao u Italiji, Spaniji… zovite tako normalne lekare i strucnjake a ne neke sarlatane.
    Bravo za doktora Antonijevica i drago mi je sto ima dosta takvih lekara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *