Одзвонило Душану Бајатовићу? Расписан конкурс за директора Србијагаса

1

(BETAPHOTO/MINISTARSTVO RUDARSTVA I ENERGETIKE/ZORAN PETROVIC/DS)

Влада Србије расписала је конкурс за директора јавног предузећа Србијагас.

Један од услова је да кандидат није члан ниједне политичке странке или да му је одређено мировање у обављању функције у органу странке.

Како је објављено у листу “Политика”, директор се бира на мандат од четири године, а рок за подношење пријава је 30 дана.



Услови за пријаву су и високо образовање, најмање пет година радног искуства, а од тога најмање три године на пословима повезаним са јавним предузећима, а потребно је и да нови директор познаје област корпоративног управљања и да има искуство у организовању рада и вођењу послова.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Од 2008. године директор Србијагаса је потпредседник Социјалистичке партије Србије Душан Бајатовић.

[table id=1 /]



Бета / БизЛифе

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Одзвонило Душану Бајатовићу? Расписан конкурс за директора Србијагаса

  1. Ђавола одзвонило, њему би одзвонило да му у кућу упадну извршитељи све заплене а он на доживотну робију као и сва његова комуњараска братиаја која пљачка руднике, привреду Србије, буџет, робне резерве, фондове, … а терет пљачке преносе на рођене и нерођене грађане Србије без икаквих правних последица
    Је ли СГ дужник ЈЕСТЕ, ШАЉИ ИЗВРШИТЕЉЕ њима и свим комуњарским гологузим тајкунима који пљачкају Србију на 1001 начин а ни пекару хлеб ни месару ћевапе не плаћају.
    Грађанима Србије у куће упадају извршитељи и терају их на улицу НИ ЗА ШТА а ову кугу, гамад нико не терети НИ ЗА ШТА а највећи дужници и ЛОПОВИ У ДРУШТВУ ПЉАЧКАЈУ и ЗАДУЖУЈУ СРБИЈУ У КОНТИНУИТЕТУ ОД 45 ДО ДАНАС БЕЗ ИКАКВИХ ПРАВНИХ ПОСЛЕДИЦА.
    Будимо одговорни према себи и другима ОСВЕСТИМО СЕ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *