СРАМНО! НАКОН ШТО ГА ЈЕ КОМШИЋ НАПАО НА КОНФЕРЕНЦИЈИ Поднета кривична пријава против новинара Танјуга

1

Институт за истраживање геноцида Канада (ИГК) је Тужилаштву Босне и Херцеговине поднео кривичну пријаву против новинара Тањуга, Марка Трошића због негирања геноцида у Сребреници.

Подсетимо, инцидент се догодио након питања о захтеву за враћање дејтонских надлезности Републици Српској на шта је Комшић између осталог узвратио: “О чему ми онда прицамо?! На шта треба да се сведе ово? Да ће он (Додик) направити поново војску Републике Српске која наставља традицију Војске Републике Српске која је починила геноцид у Сребреници?”



На констатцију новинара да су злочини чињени на обе стране Комшић је узвратио: “Злоцини су чињени. Геноцид је пресуђен за војску Републике Српске и МУП Републике Српске. Злочина је било свакако. Само са једном разликом – у тежини тих злочина и то Вам нисмо рекли ми него међународни суд”.

[table id=1 /]

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!



Ало

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “СРАМНО! НАКОН ШТО ГА ЈЕ КОМШИЋ НАПАО НА КОНФЕРЕНЦИЈИ Поднета кривична пријава против новинара Танјуга

  1. Глупи босански сељџо,пушикqро балијска….ко тебе шљиви за шта.ВРС се враћа на Србску сцену..а ти тупави сељоберу пушши рацку

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *