Успешно изведен перформанс пијаних тетки, мурала и јаја, док је Скупштина укидала и последње трагове слободе

3

Мурали са ликовим српских генерала стоје по Београду, а и широм Србије годинама. До сада нису сметали никоме, осим тих неколико појединих пијаних тетки које стоје иза којекаквих иницијативе омладине, али оне +40, 50, 60, вечито ухлебљених у НВО сектор финансиран преко нас, пореских обвезника!

И та сметња се састојала преко медијских препуцавања, неких изјава на које вероватно нико никад не би ни обратио пажњу да не треба скренути позорност са нечег заиста битног.

То се десило јуче!

Док је јавност била заокупљена једном апсолутно небитном Аидом Ћоровић како гађа јајима мурал српског генерала Ратка Младића! Због најављеног догађаја на улице Београда изашли су кордони полиције, медији су испратили ту “напету” ситуацију, накарикирано напетију него протеклу геј параду.

Једни медији су “напали” Вулина, Вучића, као тобож неке националисте који бране лик и дело генерала који је по наводима пијаних тетки починио геноцид у Сребреници, други су оправдавали њихов нациЈонализам наводећи да није у питању никаква одбрана Ратка Младића, већ очивање реда и мира.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!




Јер наравно да су за јавни ред и мир далеко опасније три пијане тетке у виду Пешићке, Кандићке и Ћоровићке, него примера ради, стотину миграната који су већ годинама окупирали парк код Економског, где ноћу само ретки пролазе. Ту нема кордона полиције, заправо ту ретко кад и пролази полиција.

Иза свега, у току тог свеопштег “хаоса”, Скупштина Србије својим грађанима, за чију безбедност неизмерно брине, смакла је још једну рупицу на каишу слободе и слободне воље, укинувши обавезан ценезус за излазак потребног броја гласача на референдум!

Прочитајте још:  Чије горке плодове жање СПЦ на челу са рокером Порфиријем?

Мислите ли да је то нека небитна ставка? Или да је заиста битнија кофа креча, ето ипак полиција није успела да одбрани мурал српског генерала, на слици на зиду од чињенице да је од јуче слободан избор постао – мисаона именица.




То што ће колико сутра неко други одлучити за нас, а у наше име, да се одричемо Косова и Метохије, да је вакцинација обавезна, да ће Рио Тинто, којекакви Зиђини и остали тровачи отварати руднике и експлоатисати све што се може и извадити, али и затровати на тлу Србије, није довољно битно.

Додуше, што рече једна твитерашица: Не брините народе, она Аида Ћоровић која је до пре пар дана тражила посао, од јуче је запослена!

И док смо се сви ми замајавали глупостима, а неки чак и тапшали полицији што је неко коначно ухватио једну од пијаних тетки и привео је, управо је баш у току тог циркуса Скупштина усвојила измене Закона о референдуму, по којем више неће бити потребно да на њега изађе више од 50 одсто бирачког тела, што Александру Вучићу широм отвара врата за махинације око свега!

Још да живимо у неком нормалном свету, па да констатујемо како су “борци за људска права” управо били ти који су их потпуно укинули!

Весна Веизовић / Васељенска

[table id=1 /]



За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

3 утиска на “Успешно изведен перформанс пијаних тетки, мурала и јаја, док је Скупштина укидала и последње трагове слободе

  1. Скретање пажње са битних на небитне ствари је стара тактика информационог рата. Или нпр. кад се споран закон доноси пред Нову годину и у време празника. Или кад се непопуларна мера најављује месецима раније да би лакше била прихваћена… Против човечанства се води психолошко-пропагандни рат, духовни рат, и доносе се антихришћански закони погубни по слободу и живот људи. Зло ће ускоро достићи врхунац, али намрачније је пред зору…

  2. Бројни саветници вучића из НСА и Ми6
    раде свој посао, али није то оно најгоре.

    И 90-их се буквално цео свет обрушио на
    нас, али народ је тада био ДРУГАЧИЈИ, па
    им није вредело, све док Слоба и онај
    његов бивши СПС нису превише закукуљили
    и тиме изазвали бес народа!

    Данас је, нажалост, наш народ у већини
    постао гомила кукаваца и подсукњаша.
    Себичлук, немужевност, материјализам,
    хедонизам, … Чак и Црквени су често то,
    само зато што у Цркви зарађују добре
    ПАРЕ.
    Верни за ПАРЕ – по мени су гори од атеиста
    1.000.000 пута…

    Жалосно је што су Вредни и Верни постали
    Изузетак, или су то одувек и били…

    Злата и дијаманата је у природи мало,
    углавном су то каљуге, прашина, … а у
    градовима по србији данас, псећи измет, …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *