Због одбијања вакцине изгубила посао па заплакала (ВИДЕО)

2

Вакцина (Фото: Sputnik / Nikolay Hiznyak)

Луизи Акестер (36) се није десило ништа стресно, осим што није желела да због посла прими вакцину против коронавируса. Реакција управе која јој је због одбијања одмах уручила отказ ју је растурила.

Луиза у снимку каже да је 14 година вредно и посвећено радила свој посао, а да није желела да се вакцинише јер није била сигурна да ли добијање дозе има пропратних нус појава, односно нежељених пратећих ефеката по човека или не.

“Најтеже ми је пало да се поздравим са свим тим декама и бакама које сам пазила. Толико дуго сам водила рачуна о њима. Ни њима није било свеједно што морам да идем. Толико је све емоционално и нефер. Не могу да верујем да нам ова је….а влада то наређује. Једноставно, не могу да верујем – каже Луиза.



ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Надајући се да ће после снимка окупити око себе што више истомишљеника , она је била шокирана видевши реакције гледалаца.

“Ово је врхунац безобразлука и људске глупости! Па, управо ти и слични теби би морали ПРВИ да приме вакцину јер водите рачуна о најризичнијој групи људи”, “Сузе, те сузе. Још да су праве…”, “Како те није срамота? Ти си одавно морала да се вакцинишеш. И треба свима да вам поделе отказе јер угрожавате друге”, били су неки од мора коментара бесних гледалаца.

Влада Велике Британије донела је одлуку да сви запослени у медицинским секторима морају да буду вакцинисани, те да ће они који то не буду желели, добити отказе.

У овом тренутку, поред Луизе, има још око 60.000 медицинских радника који нису вакцинисани и како се за сада чини, мораће да потраже други посао.

Прочитајте још:  Вања Вученовић: Краљица је мртва, живела краљица!

[table id=1 /]



Еспресо.рс/Дејли мејл

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

2 утиска на “Због одбијања вакцине изгубила посао па заплакала (ВИДЕО)

  1. Боље жив и тужан пронаћи други посао, па бити и гладан него отрован и умрети од срчаног удара, канцера … или којекавих виђених или не виђених болешћуга за које лека немаааа. Тужити послодавца обавезно, а приватно у четири ока јебати им матер!!! па све до међународног суда, ово геноцидно ковид намеравање МОРА ПАСТИ И ОКОНЧАТИИ СЕ КАО И РАТ СВАКИ А ТАДА ГЕНОЦИДНИМ КОВИД НАСИЛНИЦИМА, СПЛЕТКАРОШИМА, УЦЕЊИВАЧИМА … јебати матер издајничку рода свог малоумну. Имати на уму да је “пандемија шпанске грознице” била изазвана вакцинама и у детаље се сада исто тако изводи, а трајала је 2 године, побила у мукама између 50 и 100 милиона људи. Данашње геноцидне наказе практично су до ситних детаља преписале рецепте својих бака и дека за до сада не виђени масовни помеор човечанста који ће се преокренути и претворити у њихов помор, довољно је да се само део човечанства освести а освешћује се и освестиће се у довољној мери да их ЗБРИШЕ за “ВО ВЈЕК ВЈЕКОВАААААААААААА” ха, ха … ко другом плекани ковчег спрема понекад упадне у клозет јаму ( виђено 45 по ослобођењу конц логора )
    Да ковид идиоти губе трку лажи је доказ да је цензура и репресија не виђена до сада и све већа … значи иду иду на све или ништа и биће НИШТА ЗА ЊИХ, МРАК, АДИО МАРЕ па правац ПАКАО из којег су давно побегли и сада их жељно исчекујееее

  2. “Јадна” жена, али:
    “Кроз муке нам ваља у Царство Небеско.”

    Данас сам тражио Ивермектин по Београду
    и НЕМА!

    Кад су дркони, дрКисе и остали ПОКУПОВАЛИ
    Ивермектин, који сигурно штити од ове
    вештачке болести, склонила су “браћа” тај
    лек из апотека где се продавао.
    Наравно до негде марта (кад им залихе пропадну,
    јер рок трајања Ивермектина је беше 8 месеци,
    а онда ће опет да га пусте за мало, …).

    А народ треба да пије оно фајзерово ГАУНО од
    2000$ и да наравно цркне од тог “лека”.
    Само је важно да вучић, дркон, дркиса итд.
    узму ПРОВИЗИЈУ од фајзера…
    Што они који би сигурно били излечени
    умиру – кога то брига, ТВ каже друго…
    Не, они брину за народно здравље тиме,
    што су забранили лек којим се излечи
    90%, Африке, Индије, …

    Коме није јасно зашто постоје ВЕЧНИ
    Рај и пакао, кроз ова два примера им
    можбидне јасно зашто то Бог тако…

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *