Склоњен из јавности! Гувернеру Калифорније позлило после бустер дозе, па „нестао“

0

Још једна у низу нежељених реакција након вакцинације, али овај пут је у питању високи државни званичник.
Гувернер Калифорније Гавин Њусом доживео је нежељену реакцију након вакцине Модерна против ковид-а, сазнајемо из извора блиском гувернеру, а преноси The Defender.

Гувернер је последњи пут виђен у јавности 27.октобра када је примио вакцину против ковид-а, а након тога се није појављивао у јавности.

Извор, који је тражио да не буде идентификован, рекао је да су Њусомови симптоми слични онима повезаним са Гијен-Бареовим синдромом (ГБС), познатим нежељеним ефектом многих вакцина.



ГБС је неуролошки поремећај у којем имуни систем тела грешком напада део свог периферног нервног система. То је мрежа нерава која се налази изван мозга и кичмене мождине, а обољење испољава симптоме од веома благих случајева са кратком слабошћу, па до парализе и одсутности особе.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Гувернер није виђен у јавности откако је усликан 27. октобра како узима вакцину за ковид-19.

Дана 29. октобра, Њусомова канцеларија је издала саопштење у којем се помињу неодређене „породичне обавезе“ као разлог зашто је гувернер отказао заказане наступе, укључујући и планиране састанке на глобалној конференцији о клими ЦОП 26 у Глазгову у Шкотској.


Прочитајте још: 


Локални Еј-Би-Си њуз је објавио да је Њусом планирао да виртуелно учествује на климатској конференцији. Међутим, Њусомово име је уклоњено са распореда и он није учествовао.

Дефендер је данас контактирао Њусомову канцеларију телефоном и имејлом, али канцеларија није дала одговоре.

Прочитајте још:  Надал оплео по невакцинисанима

Према Fox News-у, Њусомова супруга, Џенифер Сибел Њусом, у недељу је твитовала, а затим и брзо избрисала твит у којем позива људе да “престану да мрзе” док је њен муж ван очију јавности.

Коментаришући ситуацију, Роберт Ф. Кенеди, Јр., председник Дечје здравствене одбране, данас је рекао да се „моли за Њусомову породицу“ и жели му брз опоравак.
Кенеди је додао:



„Међутим, ако је истина да је гувернер претрпео исцрпљујуће неуролошке повреде након вакцинације, то поставља озбиљна етичка питања о његовим наизглед непоштеним напорима да сакрије своје повреде док спроводи агресивну политику да примора децу и радне људе Калифорније да издрже сличне ризике.

Њусом је био отворени заговорник ковид вакцина и њене обавезе. Он је 1. октобра најавио да ће калифорнијски школарци морати да добију вакцину против ковид-а када је у потпуности одобри ФДА. То је први такав мандат у земљи.

У саопштењу за штампу од 3. новембра, канцеларија гувернера саопштила је да Калифорнија покреће „снажан“ програм вакцинације за децу од 5 до 11 година. Гувернер је доделио више од 1,2 милиона вакцина за старосну групу од 5 до 11 година и поставио 4.000 места за вакцинацију широм државе.Према Тајмсу из Сан Дијега, Њусом је добио вакцину произвођача Џонсон и Џонсон (Ј&Ј) против ковид-а у априлу 2021.године када је вакцина била дозвољена за старосну групу у коју спада Њусом. У јулу је америчка Управа за храну и лекове додала упозорење да је вакцина Ј&Ј повезана са ГБС.


Прочитајте још: 

Прочитајте још:  Др Фаучи отац вируса из Вухана?

Најновији подаци из Система за извештавање о нежељеним догађајима након вакцине показују да је између 14. децембра 2020. и 29. октобра 2021. било 705 извештаја о ГБС након вакцина против ковид-а, при чему је 41% случајева приписано Фајзеру 31% Модерни и 28% за Ј&Ј.

У априлу, The Defender је известио о тинејџеру коме је дијагностикован ГБС након прве дозе ковид вакцине. А прошле недеље, The Defender је известио о 63-годишњакињи преживелој од рака којој је дијагностикован ГБС након њене друге дозе вакцине Фајзер.

ГБС је укључен као могући ризик за многе вакцине укључујући Adacel, Afluria, Engerik-B, Fluarik, Flulaval, FluMist, Fluzone, Gardasil/Gardasil 9, Havrik, Menactra, Menomune, MMR-II, PedvakHIB, Pneumovak-23, Rekombivaks, Tenivac, Vakta и Varivaks.

Од 1992. године, Национални програм за компензацију повреда од вакцине исплатио је приближно 500 милиона долара за 1.450 жртава поствакциналног ГБС, стоји у извештају The Defender-а.

[table id=1 /]



Нулта тачка

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *