Ауторка „православних катодних цеви“ прича што воли Вучића и шта да уради Кесић

1

(фото:Јутјуб,Скриншот)

Млада нада СПС Ана Гроздановић, која је на скупу у Нишу у говору спојила хришћане, катодне цеви, велику светлост са неба и нуклеарни рат, имала је своје премијерно гостовање на ТВ Хепи. О негативним коментарима људи на те њене наводе, Гроздановић је рекла да је “њих болела њена пуна сала”, те да је “свима јасно да они никада не воле Србију која иде напред”. Све то је изговорила уз неизоставне речи хвале за председника Александра Вучића, а имала је поруку и за Зорана Кесића, наводи Нова.рс.



Чланица Главног одбора СПС-а Ана Гроздановић, коју на Инстаграму прати више од 100.000 људи, на скупу одбора СПС у Нишу одржала је говор у ком је, између осталог, навела да су “хришћани правили катодне и радио цеви” и да народ треба да се радује јер ће “само у једној секунди велика светлост с неба да се појави” због које ће људи помислити да је у току нуклеарни рат.

Тај њен говор дељен је по друштвеним мрежама, а она се осврнула и на негативне коментаре на њен рачун.

“Ја не морам да плаћам људе да би напунила салу. Њих није болео мој лапсус. Њих је болела моја пуна сала. Свима је јасно да они никада не воле Србију када иде напред, они увек… Увек им смета председник”, рекла је Гроздавовић, преноси Нова.рс.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Она је истакла да је свима јасно да Србија иде напред и да “нико не напада председника Вучића због Вучића, него га напада зато што је то човек који нама гарантује боље сутра”.

Прочитајте још:  БРОЈНЕ KРИТИKЕ СРБИЈИ Извештај амбасадора Америке при ОЕБС-у

“И онда, нормално је да ће они њега да нападају. Јер, што би ја рекла, они мени личе на једне сотоне који се просто јаве кад, чим Србија крене напред”, додала је млада нада социјалиста.

„Вучић жели од Србије да направи Швајцарску“
Она је испричала да је “неко ко је левичар и по опредељењу и убеђењу”.

“Али, увек сам ту да подржим некога ко води Србију сигурним кораком, јер председник Вучић води Србију тако што од Србије жели да направи Швајцарску, а ја као неко млад наравно да желим да Србија буде Швајцарска”, навела је Гроздановић и додала: “…као што је било током владавине Ђиласа до доласка председника Александра Вучића на власт. Онда су се они ујединили преко разних Кесића и разних новинара”, истакла је Гроздановић.

На ироничну констатацију да ју је Зоран Кесић „лансирао“, она је му је упутила поруку:

“Пошто он мене воли да слуша, ја га молим да наћули уши и можда има следећу премијеру мог новог лапсуса. Тако да, ето, добро њему, добро мени”.

Она је испричала да је за годину дана учланила више 900 нових чланова у СПС.

„Ја помажем људима, ја сам за 196 младих људи запослила сама за једну годину. Људи осећају поштовање моје према њима и ја могу да рачунам на људе. Џаба неко функционер и добије неку фотељу, а нема људе. У политици, ако немаш људе, немаш ништа“, рекла је Гроздановић и додала да је сигурно неко платио кампању против ње: „Они су се мене уплашили. Они мене већ данас зову будућа министарка спољних послова“.

Прочитајте још:  "Вучићева супруга купила стан од тајкуна"

Рекла је да ју је највише погодило то што су је представили као да је покуповала фабрике за три евра и народ истерала на улице.

[table id=1 /]



https://youtu.be/WqM2vJBH28A

Н1

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Ауторка „православних катодних цеви“ прича што воли Вучића и шта да уради Кесић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *