Више ни не крију, вакцине се тестирају на деци

0

ОНА СУ ЊИХОВ ЦИЉ! СТРУЧЊАЦИ НАЈАВЉУЈУ ДА СУ ДЕЦА СЛЕДЕЋА НА УДАРУ ВИРУСА: “БОЉЕ ДА ВАКЦИНИШЕМО МИЛИОН ДЕЦЕ, НЕГО ДА НАМ ЈЕДНО УМРЕ”

ммр

(Фото Бета)

Јасна и гласна, застрашујућа изјава Алемке Маркотић, чланице кризног штаба Републике Хрватске, која наравно није покривена по мејнстрим медијима. Али је врло битна!

Како су пренели комшијски медији: ” Због ове изјаве се некад судило нацистима!”



ОНА СУ ЊИХОВ ЦИЉ! СТРУЧЊАЦИ НАЈАВЉУЈУ ДА СУ ДЕЦА СЛЕДЕЋА НА УДАРУ ВИРУСА: “БОЉЕ ДА ВАКЦИНИШЕМО МИЛИОН ДЕЦЕ, НЕГО ДА НАМ ЈЕДНО УМРЕ”

“Јако је важно да схватимо да нико никога сад не тера, али кажу да треба испитати вакцину. А на чијој ћемо деци испитати вакцину. Дакле пуно пута смо бројне вакцине произведене у западним земљама, испитиване у сиромашним подручјима Азије и Африке. На сиротињској деци, на нечијој деци се то мора испитати да би моје дете било сигурно, кад прими. На чијој ћемо. Дакле, ово је први пут. Овај Цовид је свашта извлачио. Неке ствари ставља у ред. Дакле сада се испитује и на европској и на америчкој и на другој деци, а не само на афричкој и азијској.”; пренео је портал Логично.


[table id=1 /]

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Прочитај још:

Прочитајте још:  Турска прети Грчкој ратом ако прошире територију на мору

 



Нулта тачка/Логично

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *