Марко Радуловић: Наталитет се диже тако што градиш државу где је плата 300.000 месечно

1
беба

Foto: depositphotos/mimagephotos

Не подиже се наталитет са 300 хиљада динара социјалне помоћи. Наталитет се подиже тако што градиш државу у којој ће родитељи моћи својој беби да зараде 300 000 динара месечно, а не да раде за 30 000 и висе на шалтеру за једнократну помоћ коју неће моћи да растегну ни до бебиног петог месеца. Тако што урадиш да пелене и кревеци појефтине за 50, а не тако што поскупе за 100%. Тако што омогућиш јефтине вртиће и бесплатне књиге.

Тако што родитељима уплатиш по 20 000 евра стварне помоћи, као што дајеш страним “инвеститорима” робовласницима, јер и родитељи инвестирају у будућност и живот земље. Тако што их ослободиш неких пореза и намета да би могли да живну, а не да одлазе у банку по кредит и да због рате штеде на храни… Тако што у земљи која је девастирана белом кугом мајкама буквално даш месечну плату пар година због подизања детета или деце. Тако што забраниш да страни и домаћи робовласници питају младу жену која тражи посао да ли планира да рађа и да јој бране да рађа… Тако што не планираш да над децом спроводиш медицинске експерименте неиспитаним вакцинама.



Тако што не планираш да доведеш Рио Тинто троваче да деци отрују ваздух и воду и направе од њих онколошке пацијенте. Тако што ствараш друштво у коме ће деца после завршене школе бити поштовани људи на пристојним пословима, а не да носе пелене по робовласничким фабрикама и да их странци у сопственој земљи шутирају у задњицу и узимају им пасоше као робовима. Тако што системски промовишеш лепоту живота, породице, рађања, а не да једеш роштиљ код председнице Владе која те части јер је неким чудом направила сина…

Прочитајте још:  Белгијска медицинска академија: Маске деци наносе више штете него KОВИД-19

И има ту још доста тога што би озбиљан државник требало да ради у стварној борби против беле куге и на подизању наталитета. Али кад се нема план и нико и не жели да га направи, онда је лакше изигравати државника и пред изборе подмићивати и продавати маглу пензионерима и младима. Бојим се да ће, ако му лоше крену анкете, Боже ми опрости, да почне да нуди и пензионерима по 200 000 динара да добију још једно дете. Јер све за власт, све за “наталитет”.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

[table id=1 /]



Аутор: Марко Радуловић

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Марко Радуловић: Наталитет се диже тако што градиш државу где је плата 300.000 месечно

  1. Скроз погрешно!
    Наталитет има НАЈМАЊЕ везе са парама.

    Ниво Правде и Истине у друштву је ФАКТОР 1
    (бар за Хришћане)!
    Индиректно, ниво поштовања Религије у друштву.

    Друштва где су родитељи мајмуни којима се деца
    пелцују, одузимају, терају присилно у школу, где
    им се сугерише промена пола, пропагира јога, …

    Где родитељи НИСУ ВЛАСНИЦИ своје деце, нема
    шта да причају о наталитету. Могу само да УВОЗЕ
    децу из Африке.

    Какве бре паре? Ко је будала да за паре прави и
    трпи децу!
    Нема од тог титовачког принципа ништа.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *